Test: binnen 1 minuut bruine benen

Beauty door Redactie

Vanochtend liep ik, Esmée, met een kort rokje ons kantoor binnen. Na wat complimenten over mijn rokje, trok ik onze beautykast open. Ik heb geen spierwitte benen, maar in de zon zijn ze toch wat bleker dan ik dacht. Op zoek naar zelfbruiner dus. Mijn oog viel op Bronze Minute van Garnier.

Meteen een mooie gelegenheid om het te testen! Marjolein schoot snel de voor-foto's, rokje zo hoog mogelijk en smeren maar! De gel is super donker dus dat was even schrikken. Maar ach, ik ben de bangste niet dus smeerde gewoon. Gelukkig is de substantie vrij dun en smeer je het zo uit. Geen strepen! En het belangrijkst: je hebt à la minute een tintje. Verwacht geen in en in bruine benen, maar een mooie bruine glans krijg je zeker. Ik morste uiteraard weer een druppel op mijn witte blouse. Maar de wastest komt hij dus ook door, want met wat water en handzeep is het vlekje alleen nog licht te zien.

bruinebenen

De voorsituatie

bruinebenen

Even smeren!

bruinebenen

Links is wel ingesmeerd, rechts niet

Waarom is deze zelfbruiner zo speciaal? Omdat het geen zelfbruiner is. Het is een gekleurde gel die je huid voor een dagje kleurt. 's Avonds was je het er gewoon weer af!

Nog nadelen? Ja, die vindt een kritische journalist altijd. Hij is wat lastig van je handen af te wassen. Gelukkig zijn je handpalmen niet zo donker als bij een echte zelfbruiner, maar je ziet het wel.

bruinebenen

Het resultaat!

Je kunt de Bronze Minute van Garnier Ambre Solaire lijn kopen bij de drogisten voor € 12,99

Gebruik jij weleens zelfbruiner?

Door Esmée