Winnen

WIN: 10x2 tickets voor de voorpremière van deze TE spannende horrorfilm

1

[AFGELOPEN] Ben jij groot fan van films als Saw en The Ring? Kijk jij graag enge films om dicht tegen je crush aan te kruipen of kijk jij regelmatig de engste horrorfilms die er bestaan samen met vriendinnen? Dan hebben wij een toffe verrassing. Girlscene mag namelijk 10x2(!) kaarten weggeven voor de voorpremière van een van de spannendste horrorfilms sinds tijden en met dit ticket zie jij de film samen met je bff of crush als állereerste van heel Nederland.

Horrorfilm
Ben jij dol op horrorfilms? Dan is dit iets voor jou! Er draait namelijk binnenkort een nieuwe horrorfilm in de bioscoop en hij is echt té spannend voor woorden. We hebben het over de film Slender Man. Girlscene mag 10x2 kaarten weggeven voor de voorpremière van deze film. Tijdens de voorpremière zie jij samen met YouTuber Bokado én een van je beste vriendinnen als één van de eersten in Nederland de film Slender Man. Woohoo! Scroll snel door om meer te lezen over de film en te checken hoe jij meedoet aan de winactie.

 

Een bericht gedeeld door Bo Beljaars (@bokado) op

Slender Man
De film Slender Man gaat over een klein stadje in Massachusetts waar vier high school meiden een ritueel uit voeren om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur Slender Man niet bestaat. Plotseling verdwijnt één van de meiden en krijgen ze het vermoeden dat zij misschien toch zijn nieuwste slachtoffer is... Spannend! Ben jij nieuwsgierig geworden? Psssst: Ben jij 16 jaar of ouder? Check hieronder dan snel de trailer voor een kleine sneak peek en om te kijken of jij het aandurft... ;-).

Win 10x2 kaarten voor de voorpremière
Heb jij de trailer overleefd en moet jij deze film absoluut zien? Goed nieuws! Want Girlscene mag 10x2 kaarten weggeven voor de voorpremière van Slender Man op dinsdag 21 augustus 2018. Dit betekent dat jij samen met je klasgenootje, vriendje of bff als één van de allereerste mensen in Nederland deze film ziet. Hoe cool is dat!?

Wat, waar & wanneer
Wat: 
De voorpremière van Slender Man
Waar: Amsterdam
Wanneer: dinsdag 21 augustus 2018
Tijd: 18:30 uur tot 21:00 uur

Let op: Je kunt alleen aan de winactie deelnemen als je zestien jaar of ouder bent en op deze datum naar de voorpremière kunt komen.

slender man poster

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Beantwoord de vraag ( in het tekstvakje onder "win"). Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens, geboortedatum + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Universal Pictures

Met wie moet jij deze film absoluut zien en waarom?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden macyxxxx

    Deze moet ik zien!! Love it

  1. 1