Celebs

Cute: Zo bereidt Dave Roelvink zijn broer Donny voor op Expeditie Robinson 2018

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Dave Roelvink die zijn broer Donny helpt met de voorbereidingen van Expeditie Robison 2018, een video waaruit blijkt dat Stefano en Gelina toch samen zijn en Ariana Grande die gewond raakt tijdens Carpool Karaoke.

View post on Instagram
 

Het is je vast niet ontgaan dat na Dave Roelvink nu ook zijn jongere broertje Donny mee gaat doen aan Expeditie Robinson. En hey, dat heeft zo zijn voordelen… ;-). Dave geeft zijn broer Donny alle tips and tricks voordat hij begint aan zijn Expeditie. Uiteraard deden ze dit voor de camera en is dit allemaal vastgelegd in de nieuwe realityserie Dave en Donny op expeditie. Hello nieuwe guilty pleasure! Dit belooft weer hilarisch te worden.

View post on Instagram
 

Nog meer nieuws vanuit het Expeditie Robinson-eiland. Afgelopen donderdag maakte RTL namelijk alle deelnemers van het welbekende ‘Kamp Zuid’ bekend. We werden nog even in spanning gehouden door foto’s met schaduwen van de deelnemers, maar veel fanatieke kijkers hadden natuurlijk al lang door welke sterren naar het eiland waren vertrokken voor de opnames van een nieuw seizoen Expeditie Robinson. Kamp Zuid bestaat uit: Donny Roelvink, Jody Bernal, Nienke Plas, I Am Aisha, Steven Brunswijk en Josylvio. Wij kunnen niet wachten op de bekendmaking van Kamp Noord. Heb jij al een vermoeden?

View post on Instagram
 

Van het tropscihe Expeditie Robinson-eiland, naar Temptation Island. De laatse kampvuurbeelden van Temptation Islands VIPS waren heftiger dan ooit. Toch bleven wij (en waarschijnlijk de koppels) na het zien van de laatste kampvuurbeelden met veel vragen achter. Hoewel het duidelijk was dat Stefano niet alleen het handje van Zwanetta heeft vastgehouden tijdens de dream date, is het niet duidelijk of de relatie nou echt verbroken is sinds Temptation. Afgelopen week zijn de twee wél samen zijn gespot op een festival en wij hebben het bewijs… Bekijk hier het beeld vanaf 7:35. Zijn ze dan toch nog samen?

Watch on YouTube

View post on Instagram
 

Ga jij ook stuk om de hilarische Carpool Karaoke-filmpjes? Wij vinden het hilarisch en het tovert zelfs tijdens een off day een lach op ons gezicht. Vorige week zat Ariana Grande bij presentator James Corden in de auto alleen dat liep niet helemaal goed af, want ze raakte gewond aan haar hand. In haar Instagram story was te zien dat er verband om haar hand heen zat en zegt ze dat haar dag nogal ‘wild is begonnen’. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, maar gelukkig was het niet heel ernstig en zei ze later  dat het de beste dag ooit was. Wij zijn natuurlijk érg benieuwd naar de aflevering, zeker nadat James Corden heeft gezegd dat het wel eens zijn favoriete Carpool Karaoke zou kunnen zijn. Can’t wait!

Must reads 👀