Celebs

Wow! Dit verdienen celebs aan een Instagram-foto

Even snel poseren voor een nieuwe Instagram-foto en vervolgens snel plaatsen. Voor veel is dat gewoon fun om te doen, maar voor veel is dat ook waarmee ze hun brood verdienen. Enne, deze celebs kunnen wel heel veel brood kopen door maar één Instagram-foto te plaatsen. Zo verdient Kylie Jenner het meest aan een Instagram-foto. Benieuwd hoeveel zij en andere celebs krijgen voor het plaatsen van een foto? Check het dan snel hieronder. 

Kylie Jenner
Wil je als merk een samenwerking met miss Kylie? Dan moet je dus even $1.000.000 neerleggen volgens de Hopper HQ's Instagram Rich List 2018. Dat is omgerekend ongeveer €862.017. De jongste Jenner vraagt het allermeest voor een foto en dat is dus waarschijnlijk ook de reden dat je maar weinig samenwerkingen terugziet op haar Insta en ze vooral haar eigen beautylijn promoot. Haar big sis Kim Kardashian vraagt voor een foto $720.000 en Kendall kan voor een Insta pic $500.000 krijgen. Bizar!

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Andere celebs op Instagram 
Selena Gomez staat op nummer 2 van de lijst en kan voor het plaatsen van een Instagram-foto $800.000 krijgen. Beyonce staat ook in de top tien en ontvangt $700.000 voor één foto. Justin Bieber krijgt vraagt voor het promoten van een merk op zijn Insta $630.000. 

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Wij gaan even door met poses oefenen voor onze Insta, want dat is wel nodig als wij ooit zoveel willen verdienen aan één foto. Wij dromen nog even door. 

Bron: Seventeen/Hopper HQ | Beeld: BrunoPress en Instagram

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook