Beauty

Gespot: De haar en make-up trends van 2011

De zomer moet nog komen, maar op de catwalk zijn de nieuwste haar en make-up trends voor de herfst en winter van 2011 al gespot. Kijk mee naar de aankomende trends voor je make-up en hairdo’s.

haarenmakeup2011

Volle wenkbrauwen
Voor de wenkbrauwen geldt komend seizoen hoe voller, hoe beter. Deze trend is dus een blijvertje, want we schreven er al eerder over. Zet je wenkbrauwen aan met een kleur die donkerder is dan je eigen haarkleur voor een uitstraling vol power. Of zet ze juist lichtjes aan met een zachtere kleur voor een lieve look.

haarenmakeup2011

Eyeliner en oogpotlood
Hele precieze, smalle randjes hoeven niet meer. Zet je eyeliner dik aan op de bovenkant van je ogen en breng witte oogpotlood aan onder je ogen. Hetzelfde geldt voor zwart oogpotlood, deze mag ook weer dikker aangezet worden. Of maak eens een gedurfdere look. Zet met een zwart oogpotlood een lijntje in je arcadeboog en veeg dit uit over je hele ooglid.

haarenmakeup2011

Blush
Gebruik blush niet alleen voor je cheeks maar ook voor op je ogen, bijvoorbeeld in je crease. Of dep een beetje op je lippen met daaroverheen een doorzichtige lipgloss. De trendy kleuren van deze herfst en winter zijn roze, perzik en een paars grijze kleur.

haarenmakeup2011

Wimpers
Gebruik lekker veel mascara om je wimpers aan te zetten en voller te laten lijken. Breng niet alleen mascara aan op je bovenste wimpers, maar ook op de onderste rij haartjes. En geef je wimpers net even die extra touch door grijze oogschaduw rondom je wimpers aan te brengen.

haarenmakeup2011

Huid
Ga voor de natuurlijke look en verstop je huid niet achter een dikke laag foundation. Hou je gezicht zo natuurlijk mogelijk en camoufleer alleen puistjes en andere vlekjes met een beetje concealer.

haarenmakeup2011

Lippen
Voor de kleur op je lippen is het komend seizoen all or nothing. Ga of voor een natuurlijke look en breng zachte kleuren aan op je lippen, of zet je mond  juist dik aan met bijvoorbeeld dieprode lippenstift.

haarenmakeup2011

Haar
Je hairdo’s mogen lekker nonchalant. Maak bijvoorbeeld een staartje en laat wat plukjes los bij je oren, breng met de krultang losjes wat krullen aan voor wat meer volume of draag je haar los met een middenscheiding.

haarenmakeup2011

Welke look zou jij willen proberen?

Door Brenda

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved