News

Opgelet! Ryanair kondigt nóg een staking aan en deze is dichterbij dan je denkt

De Sagrada Familia bewonderen in Barcelona, shoppen in Londen of genieten van een strandwandeling in Valencia: een citytrip is altijd een goed idee. Vooral in de zomervakantie genieten we van de mooiste bestemmingen en vliegen we ons heel wat af. Slecht nieuws voor iedereen die in augustus naar een vakantiebestemming vertrekt, er is namelijk weer een staking op komst bij luchtvaartmaatschappij Ryanair.

Het is niet de eerste keer dat Ryanair piloten ons dwars zitten, vorige week werden er al heel wat vluchten geannuleerd en daar waren wij totaal niet blij mee. We zijn allemaal toe aan een welverdiende vakantie en wanneer we deze aan onze neus voorbijgaat, is dat erg vervelend. Maar de piloten denken hier anders over en zijn ervan overtuigd dat ze met een staking het juiste doen om aandacht te vragen voor de werkomstandigheden bij de maatschappij. Erg vervelend voor alle vakantiegangers onder ons, die een mooie vakantie voor ogen hebben.

Nieuwe staking
Helaas blijft het niet bij die ene staking, er staat namelijk al een nieuwe op de planning. Op vrijdag 10 augustus besluiten de piloten in Nederland, België, Duitsland, Zweden en waarschijnlijk Portugal het werk neer te leggen. Vertrek jij op 10 augustus met het vliegtuig naar een vakantiebestemming, houdt dan goed je vlucht in de gaten!

Bron: Newsmonkey, AD | Beeld: Unsplash