News

WOW! Dit zijn de gaafste waterparken van Europa

De hoge temperaturen blijven maar komen. Je hoort ons niet klagen, maar om dit warme weer te overleven deze zomer is een bezoekje aan een waterpark natuurlijk helemaal niet zo verkeerd. Met deze hoge temperaturen kunnen we allemaal wel wat water fun gebruiken, toch? Dus trek je favoriete bikini aan en plan een vacay naar één van deze geweldige waterparken, want volgens Tripadvisor zijn dit de allerleukste waterparken van Europa. 

Heb je nog geen vakantieplannen deze zomer? No worries, want een bezoekje aan één van deze waterparken in Europa maakt jouw vacay 100% fun. En anders kan je ook alvast heerlijk dromen over je volgende vakantiebestemming. 

Siam Park – Tenerife
Dit is zelfs de leukste waterpark ter wereld wordt er gezegd. Naast dat ze er heel veel gave glijbanen hebben, is er ook iets voor de echte dare devils: een glijbaan waar je bijna recht naar beneden gaat en dat 28 meter lang. OMG! En je krijgt ook nog eens het gevoel dat je in Thailand bent.

View post on Instagram
 

Aquapark Istralandia – Kroatië
Ze hebben meer dan 20 verschillende glijbanen. Enne, je kan er ook terecht voor verschillende sporten op het strand.

Etnaland – Sicilië 
Een waterpark én pretpark in één = goals! Breng je deze zomer een bezoekje aan Italië, dan is Etnaland echt een must-go! 

H2O Aquapark – Rusland
Dit waterpark in Rusland heeft heel veel zwembaden en glijbanen. En als je even een zen momentje nodig hebt, dan hebben ze ook nog een spa. 

The LC – Wales
En als het dan toch slecht weer is in de vakantie, no worries! Er is in Wales namelijk een indoor waterpark met een hele toffe rollercoaster glijbaan. 

Water Park – Griekenland
Ga jij op vakantie naar het Griekse eiland Rhodos? Breng dan zeker een bezoekje aan dit waterpark als je al die stranddagen zat bent. Ze hebben genoeg toffe glijbanen, dus jij verveelt je zeker niet. 

Druskininkai Aquapark – Litouwen 
Begin je dag in het waterpark door van alle glijbanen af te gaan en ga vervolgens relaxen in één van de 22 verschillende sauna’s of neem een lekkere massage. 

View post on Instagram
 

Slide & Splash – Water Slide Park – Portugal
Naast dat er heel veel verschillende glijbanen en zwembaden zijn bij dit waterpark, zijn er ook genoeg plekken waar je kan zonnen. Maar grote kans dat jij daar helemaal geen tijd voor hebt, want die glijbanen zijn veel te leuk! 

Action Aquapark – Bulgarije 
Een budgetproof vakantie? Ga dan naar Sunny Beach in Bulgarije. Enne, breng dan ook een bezoekje aan dit waterpark voor een fun day. Naast dat je van heel veel glijbanen kan, is er ook een plek om te surfen. Awesome! 

Bron: Cosmpolitan.com | Beeld: Unsplash.com en Instagram

Must reads 👀