Beauty

Vreemde beauty tips ontrafeld

Je hebt vast wel eens een rare beauty tip van iemand gehoord. Dat je bijvoorbeeld bier over je haar moet gooien, of een ei. Er zijn nog veel meer van dat soort vreemde tips. Maar welke zijn nou waar?

Mayonaise
Wel eens gehoord dat je mayonaise in je haar kan smeren als conditioner? Op zich is dit waar. Maar de haarmaskers die we tegenwoordig hebben zijn zoveel beter en gezonder voor je haar. Daarnaast hoef je het voor het geld ook niet echt meer te doen. Je hebt al haarmaskers voor een euro! En die ruiken ook een stuk frisser…

Vreemde beauty tips ontrafeld

Crème tegen luieruitslag op je voeten?
Heb je last van scheurtje en een droge huid bij je voeten? Haal dan eens een crème tegen luieruitslag. Deze crèmes zijn vaak enorm hydraterend en helpen tegen een rode, droge huid.

Theezakjes bad
Als je verbrand bent heb je natuurlijk heel erg last van je huid. Een vreemde en oude tip is om een thee bad te nemen. Zorg er wel voor dat je het flink sterk maakt. Thee bevat een stofje wat tannine heet. Deze stof zorgt ervoor dat je minder last hebt van een branderig gevoel en het helpt je huid genezen.

Vreemde beauty tips ontrafeld

Pasta op je pukkeltjes
Nog zo’n mooie tip die je vast wel eens gehoord hebt. Smeer s ’avonds een beetje tandpasta op je pukkeltje om hem uit te drogen. Deze tip klopt wel, maar je moet er wel voorzichtig mee zijn. De tandpasta droogt je huid namelijk uit. Doe het dus niet te vaak! Daarnaast moet het echt witte tandpasta zijn. Dus niet van die blauwe gelvarianten. Uiteraard doet een vet crèmepje, of een Rosebud Salve, soms ook wonderen.

Welke rare beauty tips werken voor jou goed?

Bron: Totalbeauty.com

Door Marit

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved