News

Iew! Dit is het smerigste voorwerp in jouw huis

We worden allemaal gek als we bij een wc-bril of deurklink in de buurt komen. Gadverdamme, wat vinden we dat toch een stel vieze voorwerpen bij elkaar. Als je denkt dat dat het smerigste is wat er bij je in huis te vinden is, dan heb je het mis. Er is namelijk nog iets wat nog véél viezer is. Het ergste is: het ligt gewoon bij je in de keuken. 

Wist je dat een bureau veel viezer is dan de wc-bril? Ook je smartphone broeit van de bacteriën. Dat is niet echt een fijn idee, aangezien we tegenwoordig vastgeplakt zitten aan onze telefoon. Maar wat is dan het allervieste wat bij je in huis staat? We zullen je niet langer in spanning houden… De keukenhanddoek is de grootste boosdoener! Deze is zelfs 20.000 keer viezer dan de wc-bril. Iek! Geef toe, deze zag je niet aankomen. 

Je droogt niet alleen af met deze doek, maar je veegt er ook zeep- en etensresten mee weg. Na gebruik is het nog lekker vochtig en dat zijn de perfecte omstandigheden voor bacteriën om zich te nestelen. Het is dus belangrijk dat je de handdoek regelmatig wast. 

keukenhanddoek
Beeld: Unsplash | Bron: zita.be

Must reads 👀