News

YAS: Er bestaat nu puppy yoga

Ben jij dol op kleine hondjes, begin jij spontaan tegen puppy’s te praten alsof het je kinderen zijn en moet jij altijd even stoppen bij een schattige pup op straat? Dan hebben wij iets voor jou. Oja, je moet er wel een béétje sportief voor zijn… Maar hey, samen met jou pup is alles leuker. Ga dus nu samen met je puppy sporten en geef jullie op voor puppy yoga.

Puppy yoga
Sporten en bij je lieve klein puppy zijn tegelijkertijd? Dan kan! Er bestaat namelijk puppy yoga en het is echt té schattig. Bekijk hieronder hoe het eraan toe gaat tijdens puppy yoga. Normale yoga klinkt nu wel erg saai, hè?

Puppy yoga is begonnen Forest Grove is een plaats in de Amerikaanse staat Oregon door een professionele hondentrainer. Tijdens de lessen mogen puppy’s vrij rondlopen terwijl jij probeert de yogaposities aan te houden. Volgens de trainer is het niet alleen leuk voor het baasje, maar leren de puppy’s gelijk om te wennen aan nieuwe mensen en andere omgevingen. Wij vragen ons alleen nog af, wanneer komt puppy yoga naar Nederland?

Bron: Bright Side | Beeld: Unsplash