News

Éindelijk! De BigMac-saus is nu gewoon in de supermarkt te koop

McDonald’s, I’m Lovin It! Wie houdt er niet van een Big Mac met patat en niet te vergeten een flinke dot saus erbij. Heerlijk. Op de een of andere manier smaakt de saus van deze fastfoodketen toch altijd beter dan de saus uit de supermarkt. Gelukkig is dat verleden tijd, want vanaf nu koop je precies dezelfde saus gewoon in de winkel. Het is toch geweldig als dit straks bij je in de kast staat. 

Voor de echte ‘Maccers’ onder ons is het een droom die uitkomt. We beginnen al te watertanden als je het hebt over saus van de Big Mac, McChicken en de Filet-O-Fish. Als je zin hebt in vette hap, dan is dit gewoon wat je wil. De saus is dan de kers op de taart. Het goede nieuws is dat deze sauzen tegenwoordig te koop zijn in flessen. Yes! En dat gewoon in de supemarkt. Hoe ideaal is dat?!

 

View post on Instagram
 

Tot op heden zijn de flessen alleen verkrijgbaar in Canada, maar wij hopen natuurlijk dat ze (héél) snel deze kant op komen. Wil je intussen zelf je BigMac-saus maken? Dat kan! In dit artikel delen we het ultieme recept met je.

Beeld: Pixabay | Bron: pretty52.com

Must reads 👀