Vreemde beauty tips ontrafeld, deel 2

Beauty door Redactie

Je hebt vast wel eens een rare beauty tip van iemand gehoord. Dat je bijvoorbeeld bier over je haar moet gooien, of een ei. Er zijn nog veel meer van dat soort vreemde tips. Maar welke zijn nou waar?

vreemde tips ontrafeld

Broze nagels?
Doe een theelepel fijngemalen knoflook in je base coat. Knoflook maakt je nagels hard en gezond. Over de geur zullen we het dan maar niet hebben…

krullen

Krultang vergeten?
Met een papieren zak kom je ook een heel eind. Scheur de zak in repen. Rol dan steeds een pluk haar om een strook papier. Als je de pluk tot op je hoofd gerold hebt maak je een knoop in het papier. Het werkt alleen als je haar nog een beetje vochtig is. Slaap vervolgens met de stroken papier in je haar of föhn het droog.

Vet haar en geen shampoo in de buurt?
Gebruik dan een zak normale, droge havermout. Doe dit in je haar. Het klinkt heel vreemd, maar de havermout zuigt olie uit het haar. Daarnaast kan je het makkelijk weer uit je haar kammen.

havermout

Scheurtje in je nagel?
Soms scheurt er een 'laagje' van je nagel. Trek dit er niet vanaf! Doe er een beetje nagellak of nagellijm onder en druk het weer aan. Doe er vervolgens een laag nagellak overheen.

vreemde ontrafeld

Glans zonder product?
Heb je graag glanzend haar maar maken producten je haar vaak zwaar? Doe dan een paar druppeltjes olijfolie door je haar tijdens het douchen. Goed insmeren en dan drie tot vijf minuten in laten trekken. Spoel het vervolgens uit met koud water.

Meer vreemde beauty tips? Klik dan hier.

Beeld: shine.yahoo, vixenvintage.blogspot.com

Door Marit