Lifestyle

15 x de beste outfit ideeën voor de Gay Pride 2019 Amsterdam

1

Blok dit weekend maar vast in je agenda, want de Gay Pride 2019 Amsterdam staat weer op de planning. Amsterdam kleurt tijdens dit weekend in alle kleuren van de regenboog en naast de Canal Parade zijn er nog heel veel andere dingen te doen in de stad. Natuurlijk ga je hier in je saaie kloffie heen en moet jij ook geloven aan felle kleuren, glitters en heel veel roze. Girlscene zet alvast een paar outfit ideeën voor de Gay Pride op een rij.

 

1. Hoe meer roze, hoe beter
In Mean Girls dragen ze misschien alleen op maandag roze, tijdens de Gay Pride 2018 Amsterdam mag het dus gewoon het hele weekend. Onze hoofdstad kleurt tijdens dit speciale weekend in alle kleuren van de regenboog, maar roze springt daar met kop en schouders bovenuit. Dus ben je nou hetero, biseksueel of gay, Amsterdam is heerlijk roze en zeker tijdens de Canal Parade is de dresscode 100% pink. Dus hoe meer roze, hoe beter. Wij hebben een paar prachtige items in deze heerlijke kleur voor je uitgezocht.

roze shirt lang
Nobody's Child, €19,99

lamour shirt roze
My Jewellery, €29,95

roze t shirt
Daisy Street, €13,99

roze t shirt
Missguided, €6,99

asos roze jas
Brave Soul, €55,99

2. Alle kleuren van de regenboog
Tijdens de Gay Pride 2018 Amsterdam hangen de vlaggen uit. Niet onze bekende rood-wit-blauwe vlag, maar de vlag in de kleuren van de regenboog. Het regenboogsymbool is ooit ontworpen in San Francisco voor Gay Freedom Day. Het moest een positief symbool worden en diversiteit laten zien. Hoe kan dat nou beter dan met een regenboog moest de ontwerpen denken. Het symbool is uitgegroeid tot een wereldwijd statement en het staat ook nog eens errug gezellig met al die kleurtjes. Je bent helemaal in stijl als jij iets met de regenboogprint draagt tijdens Gay Pride in Amsterdam.

regenboog t shirt
Asos, €27,99

regenboog zwempak gaypride
Asos, €40,99

regenboog laarzen glitter
Asos, €27,99

elli ketting regenboog
Elli, €34,90

regenboog make up
Lottie, €13,99

3. Glitters in the air
Heb je een roze shirt gescoord of regenboog sokken? Not enough! Je outfit voor de Gay Pride 2018 Amsterdam is niet af zonder hier een paar (hysterische) glitters aan toe te voegen. Ook je vriendje, je vades en en je opa moeten eraan geloven. Ook al zijn de mannen waar jij mee op stap gaat misschien niet gay, Amsterdam viert de gelijkheid van hetero's, homo's, lesbiennes en transgenders, dus ook ook alle mannen moeten eraan geloven vandaag. Van glitter make-up tot een glitterende zonnebril in de vorm van een hart, er zit ongetwijfeld iets voor bij om jouw outfit compleet te maken.

glitter bh fashion
Asos, €28,99

glitter zonnebril fashion
Asos, €24,99

glitter tas goud
Missguided, €11,45

barry m glitter pot
Barry M, €6,99

zonnebril hartjes rood
Asos, €16,99

Lees ook: YES! Pak nu extra voordeel bij Zalando Lounge!

 

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden Kopjechino

    Je bedoelt 15 items in plaats van 15 outfits. Of is het de bedoeling dat ik alleen een ketting draag? Sexy...

  1. 1