Beauty

Elke maand een beetje jarig met GOODIEBOX

Helaas zijn we niet elke maand jarig en is ook Valentijsdag maar één keer per jaar… Maar hey, waarom wachten op cadeautjes als je jezelf ook iets kunt geven? Dat ene moeilijke tentamen gehaald of eindelijke die moeilijke beslissing genomen? Geef jezelf nu elke maand een cadeau met GOODIEBOX, dit heb je best verdiend toch?

Geef jezelf een cadeau
Of je nou net je scriptie hebt ingeleverd, die moeilijke toets hebt gerockt of eindelijk die ruzie met je vriendin hebt bijgelegd, we mogen onszelf best eens wat vaker verwennen. Hoewel je misschien gewend bent om cadeaus te geven, is het helemaal niet gek om jezelf af en toe te belonen met iets leuks.

GOODIEBOX
Geef jezelf vanaf nu elke maand een cadeau met GOODIEBOX. Een abonnement op deze box levert je elke maand vijf tot zeven beautyproducten van verschillende bekende en onbekende merken op. Bijvoorbeeld een haarmasker om je lokken te verzorgen tijdens deze tropische temperaturen of een serum om je huid een boost te geven. De producten zijn aangepast aan het seizoen en komen altijd van pas. Een goed excuus om elke maand dus even een dagje ‘me-time’ in te plannen, zodat je al deze heerlijke producten eens lekker kunt gaan testen.

View post on Instagram
 

GOODIEBOX bestellen?
Jij gunt jezelf toch ook elke maand zulke verwennerij? Neem dan nu een abonnement op GOODIEBOX. Voor €19,95 per maand ben jij elke maand een beetje ‘jarig’ en komt de postbode elke maand bij je langs met een cadeautje. De GOODIEBOX bevat vijf tot zeven producten met een waarde van minimaal €65.

GOODIEBOX juli
De GOODIEBOX van juli is vanaf nu te koop en bevat vijf full size(!) producten. De box is gevuld met heerlijke zomerse producten, perfect om mee te nemen op vakantie. Start je vakantie relaxed met een heerlijk ‘bubbeling’ sheet mask. Vergeet tijdens je vakantie geen SPF spray om je huid te beschermen tegen de zonnestraling en gebruik vervolgens de facial oil om je huid te verzorgen na een tan-sessie. Daarnaast bevat de box een concealer om donkere kringen te verbergen én een heerlijke voetcrème zodat je voetjes er tijdens je vakantie verzorgt uitzien in je teenslippers.

goodiebox producten beauty

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met GOODIEBOX

Must reads 👀