Lifestyle

Bye Girlscene! Stagiaire Eva neemt afscheid

Mijn stage bij Girlscene duurde maar tien weken waardoor het echt méga snel ging. Ondanks dat het zo snel ging, heb ik hier veel nieuwe dingen geleerd, heb ik mijn schrijfstijl verbeterd en nieuwe leuke mensen leren kennen. Vandaag is mijn laatste dag en schrijf ik dus mijn allerlaatste artikel; mijn afscheidsartikel. Ik heb zó een leuke ervaring gehad bij Girlscene, maar het is nu weer tijd voor een nieuwe ervaring.

Ik heb tijdens mijn stage bij Girlscene veel verschillende dingen geleerd. Het begon met het leren van de juiste schrijfstijl en leren hoe alles te werk gaat achter de schermen bij Girlscene. Lieve stagiaire Sanne nam alle tijd om mij helemaal in te werken. Daarnaast heb ik ook veel handige feedback van Danique gekregen. Ik heb mijn foutjes onder handen genomen waardoor mijn schrijfstijl nog beter werd.

Ik werd ook heel vrijgelaten. De onderwerpen van de artikelen mocht ik vaak zelf bedenken. Ik schreef bijvoorbeeld veel artikelen voor de zomer, maar ook over lekkere gerechten, handige apps en ik heb zelfs een quiz gemaakt. Daarnaast leerde ik onder andere ook hoe ik jullie advies moest geven voor de ‘Girls Issues’ en maakte ik foto’s van de producten die wij opgestuurd kregen voor op Instagram. Ook heb ik thuis inmiddels al een hele verzameling van de leuke producten en cadeautjes die ik van Danique mee naar huis kreeg ;).

Naar persevents gaan was ook een ervaring die ik niet snel meer zal vergeten. Ik ben in totaal naar drie events geweest. Toen ik helemaal alleen naar een event moest, was ik wel een beetje nerveus, maar ik vond het superleuk om mee te maken. Ik kwam elke dag op de fiets naar de redactie, en ging dus ook met mijn fiets naar de events op locaties waar ik nog nooit was geweest. Ps. de eerste dagen van mijn stage moest ik zó erg wennen aan het fietsen door Amsterdam.

Behalve dat ik veel aan het tikken was, was ik ook veel aan het lachen en eten. Tja… ook dat laatste gebeurde heel veel tijdens mijn stage. De repen chocola en lekkere ijsjes belandde ook op mijn plekje aan het grote Girlscene bureau. Gelachen heb ik vooral met de gezellige ‘Girlshine’ meiden. Wanneer Danique (oftewel Donnie) weer een grappig verhaal over haar zwangerschap vertelde. 

Helaas komt er nu een einde aan mijn super leuke stage, maar ook kijk ik ernaar uit om na de zomervakantie mijn volgende stages te gaan lopen en nóg meer dingen te leren.

Ik heb in deze korte tijd veel leuke artikelen mogen schrijven, zoveel geleerd en leuke dingen mogen doen. Maar vooral heel veel genoten en ik hoop dat jullie dat ook hebben van mijn artikelen. Jullie wil ik vooral bedanken voor het lezen van mijn artikelen en natuurlijk voor het geven van al jullie tips en reacties op mijn artikelen. Dank jullie wel!

Heel veel liefs,
Eva