Series & Films

WOW! Zo ziet Charlie uit 'Good Luck Charlie' er tegenwoordig uit

Weet je nog toen je vroeger naar Disney Channel keek? Dat vond je geweldig en de serie Good Luck Charlie zapte jij nóóit voorbij. Wat was dat een partij goede televisie zeg. Het draait allemaal om de familie Duncan en het kleine zusje Charlie. Waarschijnlijk was je Charlie al lang en breed vergeten, maar hoe gaat het tegenwoordig met haar en haar broers en zus?

good luck charlieCharlie was nog maar een baby toen ze in de serie speelde. De ouders van Charlie wilden graag dat hun oudere kinderen PJ, Teddy en Gabe hielpen met het opvoeden van Charlie. Teddy legde alles vast in een videodagboek dat ze speciaal maakte voor haar kleine zusje. Als Charlie later groot is, had ze speciaal advies van haar zus. Aan het eind van elke aflevering zei ze dan ook: "Good Luck Charlie". Wij zijn erg benieuwd hoe Charlie en haar broers en zus er vandaag de dag uitzien. Benieuwd naar hoe andere Disney-sterren en nu uitzien? Lees dan dit artikel

Mia Talerico
Charlie werd gespeeld door Mia Talerico en is ondertussen negen jaar oud. Toen ze een baby was speelde ze in de serie en tegenwoordig heeft ze haar eigen YouTube-kanaal. Bekijk hieronder een video van haar kanaal. Is het geen schatje geworden?

Bridgit Mendler
Teddy werd gespeeld door Bridgit Mendler. Zij had de hoofdrol in de serie en maakte elke dag een videodagboek voor Charlie. 
 

 

Een bericht gedeeld door Jason Dolley (@jdolley) op

Jason Dolley
PJ werd gespeeld door Jason Dolley en geef toe, deze jongen is goed opgedroogd. 
 

Bradley Steven Perry
Gabe werd gespeeld door Bradley Steven Perry en ook deze jongeman ziet er tegenwoordig zeker goed uit. 

Lees in dit artikel nog meer series die we missen van vroeger. 

Beeld: BrunoPress 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook