Celebs

Hoe gaat het nu met de meiden van Zaai?

Het zinnetje 'Postbode Siemen wij vervelen ons, dus jij moet wat verzinnen' horen wij nog steeds in ons hoofd als we een postbode zien. We missen de twee hilarische vriendinnen op het hek enorm. Wij konden ons vermaken door te kijken hoe dit stel zich verveelden. Maar hoe gaat het nu met Zaai? Girlscene zocht dit voor je uit. Spoiler: Ze leiden nu een heel ander leven.

Plien en Bianca zaten samen op de Kleinkunst Academie. Toen ze in 1993 allebei afstudeerden gingen ze hun eigen weg. Totdat ze drie jaar later samen als duo meededen aan de voorstelling 'Changez!'. Ze wonnen daarmee verschillende prijzen en dat was dan ook het begin van hen gezamenlijke carrière. Ze zijn als duo 'Plien en Bianca' doorgegaan. Samen met Joep maakten ze het programma 'Zaai', waarvan 31 afleveringen zijn gemaakt. Daarna speelden ze samen nog in de theatershow 'Biks' (als Irma en Ingrid) en in de bioscoopfilms 'All stars' en 'Minoes'. Nu zijn ze nog steeds te zien als hilarisch duo in het tv-programma 'Koefnoen' en werken ze nu samen aan een nieuwe musical.

Plien en Bianca hebben nu zelfs samen een boek uitgebracht 'Plien & Bianca, jij nog wat te klagen?'. Ze schrijven hierin over de ups en downs van het moederschap, hun onzekerheden en tekortkomingen en eigenlijk alles over hun persoonlijke leven.

 

Een bericht gedeeld door Upcoming (@upcomingnl) op

Links op het hek: Irma (Plien) Recht op het hek: Ingrid (Bianca)

En zó zien de meiden van Zaai er nu uit:

hoe gaat het nu met zaai

Irma Johanna Iepma - (Plien van Bennekom)
Plien ken je misschien van de verschillende typetjes die zij in het tv-programma 'Kanniewaarzijn' speelt. Ze is 48 en is nog steeds actrice en cabaretière. Zo speelde ze de juf in de film 'Dik Trom', Myrna in de tv-serie 'Gouden Bergen' en had ze een rol in de film 'Gek van Geluk'. Plien heeft samen met haar partner Jeroen twee zoons (Mees en Tijn) een dochter (Tess).

hoe gaat het nu met zaai

Ingrid Mastenbreurtje - (Bianca Krijgsman)
Wow. Ingrid herken je vast wel. Namelijk als Nancy (voorzitter van de ouderraad) uit de tv-serie 'de Luizenmoeder'. Bianca is 49 en heeft naast haar rol in 'de Luizenmoeder' ook een rol in 'Gooische Vrouwen', 'Het sinterklaasjournaal' en in 'Flikken Maastricht' gehad. Bianca heeft met haar partner Diederik twee dochters (Lizzy en Lynn) en een zoon (Bobby). 

hoe gaat het nu met zaai bianca krijgsmanhoe gaat het nu met zaai

Postbode Siemen Sietsema - (Joep Onderdelinden)
'Maar ik heb geen tijd. Ik moet werken, dáárom' is wat Siemen altijd antwoorde op de vraag van de meisjes. Joep is nu 52 en is acteur, cabaretier, presentator en werkt hij ook achter de schermen als regisseur. Hij speelde onder andere in de theatershows 'Ja Zuster, Nee Zuster' en 'Beste Maatjes'. Je zult hem waarschijnlijk niet herkennen, maar Joep speelt ook elk jaar de luisterpiet in het sinterklaasjournaal.

hoe gaat het nu met zaai

Zo ziet Joep er nu uit:

hoe gaat het nu met zaai

Bron: Wikipedia.nl, Nu.nl, Minouopdenvelde.nl | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook