News

Dream job alert: Je kunt nu werken en wonen(!) in Disney World

Ben jij een groot Disney-fan, heb jij alle Disneyfilms al minstens één keer gezien en voel jij je een echte Disneyprinses in Disney World? Dan is deze droombaan voor jou weggelegd. Weg met die saaie kantoorbaan of de eindeloze avonden vakkenvullen, want je kunt nu bij Disney solliciteren om hier een jaar lang te werken én te wonen. Zeg maar hallo tegen je nieuwe (roze) kasteeltje.

Disney droombaan
Droom jij al van kleins af aan om Disneyprinses te worden? Dan is dit je kans. Of nouja... een soort van ;-). Disney is namelijk op zoek naar nieuwe werknemers voor het Walt Disney World resort. Het is natuurlijk al hartstikke tof om voor Disney World te werken, maar dat is nog niet alles, je gaat er ook nog eens wonen. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder de vacature en wie weet woon jij straks in je eigen Disneykasteel.

via GIPHY

Om in aanmerking te komen voor deze dream job moeten kandidaten je één van de landen of regio's vertegenwoordigen die zijn nagebootst in het Disney World resort, het gaat hierbij om het Verenigd Koninkrijk. Je gaat aan het werk in één van de restaurants of souvenirwinkels in het paviljoen van het Verenigd Koninkrijk en woont voor een jaar in het Walt Disney World Resort in Orlando. En geloof ons, dat wil je. Naast het feit dat je elke(!) dag wakker wordt midden in Disney World is, geeft jouw paleisje ook toegang tot een fitness centrum, zwembaden en natuurlijk het park zelf. Waar kunnen we solliciteren? Hier dus!

Bron: Pretty52 | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook