News

Wow: Deze PLL's acteur ziet er nu héél anders uit

Helaas hebben we met pijn in ons hart afscheid moeten nemen van Alison, Spencer, Hannah, Emily en Aria. Aan onze lievelingsserie Pretty Little Liars nu êcht een einde gekomen... Om deze pijn een beetje te verzachten volgens we veel acteurs op Instagram, zodat we ze nog niet helemaal hoeven te missen. Vandaag kwamen we een foto van één van de acteurs tegen en we herkenden hem bijna niet meer. Deze acteur heeft namelijk een flinke transformatie gemaakt na zijn PLL-carrière.

Onherkenbaar
We moesten even twee keer kijken toen we de nieuwe Instagram-foto van Tyler Blackburn voorbij zagen komen... Tyler, speelde de afgelopen jaren de rol van Caleb Rivers in Pretty Little Liars en herkende je aan zijn donkere coupe en zijn donkere ogen. Wij moesten dan ook even twee keer met onze ogen knipperen toen we gisteren Tyler opeens met blond(!) spotten. Bekijk hieronder de foto.

 

😬 @shahkaregar

Een bericht gedeeld door Tyler Blackburn (@tylerjblackburn) op

Blond, blonder, blondst
Nu Tyler afscheid heeft genomen van zijn rol als Caleb vond hij het blijkbaar tijd voor een flinke transformatie en koos voor een totaal andere look. Wij moeten het toegeven, het was even wennen... Maar het staat hem wél.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook