News

Justin Bieber bevestigt verloving met Hailey Baldwin

Gisteren schreven we al over de (best wel snelle) verloving tussen Justin Bieber en Hailey Baldwin. Volgens verschillende bronnen zou Biebs afgelopen weekend op zijn knieën zijn gegaan voor zijn liefje Hailey. De ouders van de twee gaven hun zegen, maar op de social media-accounts van de twee zelf bleef het verdacht stil. Gelukkig houdt Justin ons niet langer in spanning, the word it out! Hij bevestigt de verloving vandaag op zijn Instagram-acocount.

Justin Bieber bevestigt verloving
Zoals jullie gisteren allemaal hebben gelezen gingen er geruchten dat Justin Bieber afgelopen weekend zijn vriendinnetje Hailey Baldwin ten huwelijk heeft gevraagd. Familieleden waren trots en deelden hun blijdschap via social media. Zo postte de vader van Justin een foto van zijn zoon op Instagram met de tekst dat ‘ie hartstikke trots was op zijn zoon en dat hij niet kan wachten tot de twee in het huwelijksbootje stappen. Op de Instagram-accounts van de twee tortelduifjes zelf bleef het echter verdacht stil… Media bleven met vraagtekens achter en sommige fans hoopten stiekem dat het niet waar was, maar toch kwam daar dan vandaag ‘de’ Instagram-post van Bieber himself. 

View post on Instagram
 

Justin Bieber gaat trouwen
Sorry ladies, Justin Bieber is niet langer op de markt, hij is hartstikke bezet. Vandaag bevestigt Justin de verloving door bovenstaande foto op zijn Instagram te plaatsen met deze te schattige tekst. Hij vertelt dat hij ‘soooo in love’ is met Hailey, dat zijn hele hart naar haar gaat en haar altijd op de eerste plek zet en dat hij niet kan wachten op het beste seizoen uit zijn leven. Awh! Grappig feitje, waar hij volgens zichzelf later pas achter kwam, is dat hij zijn liefje ten huwelijk vroeg op de zevende dag van de zevende maand. Nummer zeven is het nummer van spirituele perfectie. Hij benadrukt nog dat hij dit echt niet zo heeft gepland, maar dat het zo moest zijn.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀