Fashion

Zo tover jij je dagelijkse outfit om tot partylook

We hebben college in de ochtend, ‘s middags een lunch met vriendinnen en ‘s avonds is het date night met je crush. Druk, druk, druk! Op sommige dagen ren je van hot naar her en heb je geen tijd thuis bij te komen met een kop thee op de bank, laat staan om een volledige outfit change te doen. Girlscene komt met de oplossing en zet vandaag drie dagelijks outfits voor je op een rijtje die je gemakkelijk omtovert tot de perfecte avondlook.

Hop jij van college door naar het feestje van een vriendin of werd het laat op kantoor en moet je gelijk door naar het restaurant met je date? Grote kans dat je overdag liever iets anders draagt (lees: comfy en fashionable) dan op dat ene feestje in de avond (lees: chique en glamorous). We willen natuurlijk niet underdressed aankomen op onze volgende afspraak waardoor wij soms graag een outfit switch maken aan het einde van de dag. Helaas hebben we daar niet altijd tijd voor en hebben wij samen met C&A speciaal voor deze situaties drie dagelijkse looks samengesteld die je gemakkelijk verandert in de perfecte avondlook. Het geheim? Denim! Spijkerstof zit heerlijk en is comfortabel voor overdag, maar met een kleine aanpassing ook perfect voor een fashionable look in de avond. Kijk maar mee!

Welk model past bij jou?
Voordat jij je daglook omtovert in een avondlook heb je natuurlijk wel eerst een goede jeans nodig. De zoektocht naar een perfecte jeans kan alleen best moeilijk zijn… Ga je voor een mid rise of high rise? Flared of toch juist skinny? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleur. Vanaf nu is je zoektocht voorbij! C&A introduceert een nieuwe denim-collectie met keuze uit heel veel jeans met een pasvorm voor ieder figuur. Dus of je nu superlange benen hebt of juist iets kleiner bent, een smalle bouw of juist meer curves hebt: deze denim-collectie is voor iedereen. Dus ook voor jou!
c&a denim spijkerbroeken

The skinny jeans
De skinny jeans zijn eigenlijk ál-tijd goed. Door de smalle vorm en de stretchy stof lijken je benen slanker en sommige modellen hebben zelfs als extraatje een push-up-effect voor optisch gelifte billen. We like!

skinny jeans c&a
Skinny jeans, €29

c&a skinny jeans
Skinny jeans, €19,90

The super skinny jeans
De super skinny jeans herken je aan de aansluitende pasvorm. De jeans bevatten veel stretch waardoor de jeans precies accentueert op de plekken waar wij het willen.

denim jeans c&a
Super skinny jeans, €29,90

super skinny c&a
Super skinny jeans, €24,90

The slim jeans
Een slim jeans mag eigenlijk niet ontbreken in jouw kledingkast. Deze broek is de perfecte combinatie tussen een skinny- en straight jeans. Ideaal als jij de skinny jeans nét iets te straks vindt, maar wel graag je vrouwelijke vormen wilt laten zien ;-).

slim jeans c&a
Slim jeans, €39

c&a slim jeans
Slim jeans, €39,90

The straight jeans
Kledingcrisis en het gevoel dat je niks in je kast hebt liggen? Ga dan voor de klassieke straight jeans. Rol overdag de broekspijpen een beetje op voor een casual look en combineer het ‘s avonds met een paar killer heels voor de perfecte partylook.

straight jeans c&a
Straight jeans, €29

c&a straight jeans
Straight jeans
, €24,90

The bootcut jeans
Heb jij altijd al lange benen willen hebben? Hello bootcut jeans! Deze flared broek loopt vanaf je knie uit waardoor je benen er (nog) langer uitzien. Door de stretch benadrukt ook deze broek alle voordelen van jouw figuur.


Bootcut jeans, €38,90

c&a bootcut jeans
Bootcut jeans, €38,90

The jegging jeans
Ben jij dol op comfy kleding, maar wil je er nog wel fashionable bij lopen? The jegging is the best of both worlds, hij ziet eruit als een jeans maar zit als een legging. Heerlijk!

jegging jeans c&a
Jegging jeans, €15

jegging c&a jeans
Jegging jeans, €15

Outfit #1: Witte denim
De witte jeans is terug van weggeweest. Yay! Girlscene’s Roos heeft haar favoriete witte slim jeans overdag gecombineerd met sneakers en in de avond haar veterschoenen ingeruild voor elegante pumps.

c&a denim outfit
Gele top, €13 | Witte slim jeans, €39 | Zwart denim jack, €29

denim jack

Outift #2: Denim op denim
Een trend die we deze zomer veel zien is ‘denim op denim’. Hoewel we normaal onze favoriete jeans liever combineren met een zwart T-shirt, mag het dit jaar ook een denim top of spijkerjack zijn. Wij zijn dol op deze denim trend en blijven eindeloos combineren met alle denim-items in onze kast.

c&a denim daglook
Gestreepte denim top, €13 | Jeans, €25

c&a denim fashion

Outfit #3: Denim jumpsuit
Hoe tof is deze denim jumpsuit​? Deze eyecatcher is met een paar sneakers perfect voor een schooldag of voor naar kantoor. Switch in de avond naar hakken en opvallende lipstick erbij en je bent klaar voor de avond!

c&a fashion denim
Denim jumpsuit, €39,90

avond denim c&a

 

Lees ook: Buiten is nooit ver weg bij Bever!

Must reads 👀