Celebs

Hoe gaat het nu met Knofje?

Dwarse Knofje. We kennen haar nog wel. Elke keer als er een nieuwe aflevering op tv kwam, waren wij dolgelukkig dat we weer konden genieten van dit roodharige gezin. Hoe Knofje verstoppertje speelde, een prinsessenhut bouwde, de bevalling van haar moeder meemaakte en natuurlijk hoe ze brood ging halen bij de bakker. Maar hoe gaat het nu met Knofje? Girlscene zocht het voor je uit. Spoiler: Je herkent haar niet meer.

Knofje maakte samen met haar geliefde knuffel Flut altijd wel wat mee in het grote huis waar ze samen met haar moeder en vader woonde. Haar Oma woonde een paar huizen verderop. Er zijn in totaal maar zes afleveringen van deze tv-serie, maar toch herinneren wij ons er nog alles van.

Knofje was altijd eigenwijs, bijvoorbeeld toen ze haar spruitjes niet wilde opeten. Maar ze kon ook heel lief zijn, door brood te halen voor haar moeder (dat niet helemaal goed ging) of toen ze in slaap was gevallen in haar oude wieg. Knofje was toen nog klein, maar hoe gaat het nu een paar jaar later met Knofje?

Watch on YouTube

Knofje – Sterre Herstel
Sterre is het meisje die Knofje speelt in de serie. De roodharige kleuter was in de serie vier… vier en een half, zoals ze dat zelf altijd zei. Maar nu is Sterre al 22 (!). Sterre heeft naast Knofje, ook de rol van Regina in de tv-serie ‘Evelien’ gespeeld en had ze een rol in de tv-serie ‘Verborgen Verhalen’ . Ook heeft ze in de film de film ‘Leef!’ een rol gehad én herken je haar misschien wel van het reclame spotje van SIRE. Knofje heeft van haarzelf blond haar, het rode haar in ‘Knofje’ is dus een pruik.

Sterre: In het midden, derde van links met wit shirt aan.

Sterre:

In het midden met groene trui.

Watch on YouTube

View post on Instagram
 

Moeder – Yvon Jaspers
Yvon Jaspers, herken je waarschijnlijk wel als de presentatrice van ‘Het Klokhuis’, het kinderprogramma ‘ZigZag’ of ‘Over Mijn Lijk’. Maar waar we haar vooral van kennen is als presentatrice van het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’. Yvon heeft maar liefst vier (!) keer de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice van Nederland gewonnen. Yvon heeft zelfs haar eigen ‘Kakelbond’ serviesset uitgebracht.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

Vader – Hugo Konings
De vader van Knofje, Hug Konings had voordat hij in ‘Knofje’ speelde al heel wat andere rollen gehad. Hij speelde onder andere in GTST en in Flodder. Je zult hem waarschijnlijk niet herkennen maar Hugo was ook de Hokuspokuspiet in ‘De Club van Sinterklaas’. Nu ziet Hugo er iets anders uit dan toen hij de vader van Knofje was.

Watch on YouTube

Oma – Kitty Courbois
De oma van Knofje, Kitty Courbois is onlangs, 11 maart 2017, op 79-jarige leeftijf overleden… Ze heeft als actrice in mega veel films een rol gehad. Zo maakte ze haar debuut in de korte film ‘Helden in een Schommelstoel’ en kennen je haar misschien wel van haarrollen in ‘Spijkerhoek’, ‘Gooische Vrouwen’, ‘Alles is Liefde’ of als Tante Jannie in ‘Dokter Tinus’.

Watch on YouTube

View post on Instagram
 

Bron: Wikipedia.nl, Rtlboulevard.nl, Lindanieuws.nl | Beeld: iStock