Lifestyle

Met deze 9 tips geef jij hem de ultieme handjob

1

Het onderwerp seks en alles wat daarbij komt kijken blijft toch een beetje een taboe. Maar wij als meiden onder elkaar kunnen dit bespreekbaar maken, want bepaalde struggles herkennen wij allemaal. Hoe moet je nou goed aftrekken? Het klinkt misschien makkelijk, maar niks is minder waar. Als je het voor de eerste keer bij je vriendje wilt proberen, heb je geen idee waar je mee bezig bent. Gelukkig helpen wij je uit de brand met deze 9 geniale tips.

1. Gebruik glijmiddel
Bij sommige dingen houden we van droog. Zoals droge wijn of droog weer. Maar als het neer komt op aftrekken, hebben we dat liever niet. Door je handen eerst in te vetten met een olie of glijmiddel, zorg je ervoor dat het allemaal iets soepeler verloopt. En het voelt voor hem natuurlijk  ook een stuk fijner aan dan een ruwe hand. Bepaalde glijmiddelen met bijvoorbeeld een verwarmend of tintelend effect geven het voorspel nog meer sensatie.

2. Oefening baart kunst
Als de voorhuid van de penis onbesneden is, kan je deze het beste zien als een soort mouw. Het enige wat je hoeft te doen is met je hand deze 'mouw' voorzichtig naar boven en beneden te duwen. Maar let op: Als je de voorhuid te ver naar beneden trekt, kan dat pijn doen. Jongens vinden het zelfs fijner als je de penis onder de eikel vastpakt en met rustige bewegingen de voorhuid weer naar boven schuift. Voor de jongen voelt dat het meest comfortabel en heeft hij er plezier van. Wees er ook van bewust dat bij sommige mannen de voorhuid strakker is dan bij de ander. Probeer dit dus niet geforceerd naar beneden of boven te trekken, want dit kan pijn doen. Vraag dus altijd of hij het aan wilt geven als het pijn doet.

3. Let op je handgreep
Maak met je duim en wijsvinger een V-vorm zoals op de afbeelding hieronder. Houd je hand stevig vast als je voorzichtig op en neer beweegt. Zo blijft zijn penis ook op zijn plek en zorg je ervoor dat hij niet alle kanten op 'stuitert'.

4. Gebruik hulpmiddelen
Houden jullie allebei wel van een rollenspel in bed en wordt het misschien een beetje saai? Probeer eens om bij het aftrekken latex handschoenen te gebruiken. Gebruik genoeg glijmiddel op je handschoenen en trek hem af tijdens een goed 'onderzoek' bij de dokter. Het gebruik van handschoenen is ook handig om jullie gerust te stellen over de hygiëne.

5. Stimuleer de gevoelige plekken
Het blijkt dat het gedeelte vlak onder het topje van de penis, het gedeelte net onder zijn ballen, en het begin van de penis drie gevoelige plekken bij een jongen zijn. Geef deze gedeeltes tijdens het aftrekken wat extra aandacht. 

6. Gebruik verschillende technieken
Op en neer bewegen is niet de enige manier waarop je een jongen kan aftrekken. Ken jij de technieken 'dennenboom' en 'citruspers' al? Zo niet, lees dan dit artikel voor wat variatie en andere manieren om hem af te trekken. 

aftrekken hoe tips

7. Let op zijn signalen
Behalve dat je hebt gevraagd of het bij hem fijn voelt, merk je dit ongetwijfeld aan hem. Let goed op de manier hoe hij ademt, de geluiden die hij maakt en de manier waarop hij beweegt. Je kunt vaak zelf snel zien of hij het fijn vindt of niet.

8. Gebruik twee handen
Hoewel iedereen vaak de standaard techniek met één hand gebruikt om een jongen af te trekken, is met twee handen misschien nog wel fijner. Hierdoor stimuleer je de top van de penis en tegelijk de rest van de penis.

9. Focus op de top 
De top van de penis (de eikel) is het meest gevoelige stukje van de penis.  Het makkelijkst om de focus op deze plek te leggen, is door met je duim en wijsvinger een O-vorm te maken. Beweeg en paar centimeter op deze plek heen en weer. Je hoeft niet heel veel te bewegen, net genoeg om de top van de penis te stimuleren.

Bron: Cosmopolitan, yourtango.com Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

 • 11 maanden geleden danielavilla

  Ik wil je vertellen dat het mijn moeder was die me voorstelde aan de dokter, toen ze ontdekte dat ik zo veel problemen had in mijn huwelijk vertelde ze me dat hij haar zo veel heeft geholpen, daarom nam ik contact met hem op om vastgehouden lost hij ook mijn probleem op sinds ik gek ben beloof ik hem dat ik, als loge als ik leef, de getuigenis zal blijven delen, en als er iemand is die problemen met de relatie doormaakt, neem dan alstublieft contact op met DR JAZAZA via zijn e-mail: drjazazasolution @ gmail.com of WhatsApp +1 (209)837-3537

  HIJ SPECIALEERT OOK IN DE VOLGENDE PROBLEMEN

  (1) Als u uw ex terug wilt.

  (2) als je altijd slechte dromen hebt.

  (3) U wilt gepromoot worden in uw kantoor.

  (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen.

  (5) Als u een kind wilt

  (6) Je wilt rijk zijn.

 1. 1