Fashion

Zó combineer je de witte broek in de zomer

Iedereen heeft nog wel een witte jeans in zijn kast liggen. Vroeger droegen we het allemaal in de zomer. Hoewel we dit jaar veel boyfriend- of momjeans zien, mag ook dit witte jeans weer uit de kast. Op deze manieren combineer jij je witte broek stijlvol. We like it!

1. Bloemen topje
Deze dame combineert haar witte bloemen met een vrolijke bloemen top. Hierbij draagt ze een witte houten tas, die op dit moment helemaal trendy is. De rode kleur uit haar vrolijke haarband laat ze terugkomen in haar lipstick. De broek past helemaal bij deze zomerse, vrolijke outfit.

View post on Instagram
 

2. Spijker jasje
Een witte broek met witte top is natuurlijk een beetje saai. Maar met een leuke denim jas maak je deze outfit helemaal af. Ze draagt hierbij leuke accessoires en een roze pastelkleurige handtas. 

View post on Instagram
 

3. Zwarte riem en croptop
Een witte broek staat ook heel leuk met een riem. Deze girl draagt hier een brede zwarte riem bij haar witte skinny jeans. Ze draagt daarbij witte schoenen en een leuke croptop. Door de witte kleur van de broek en schoenen lijk je vaak extra bruin.

View post on Instagram
 

4. Roze top met witte gympen
Dat een witte broek met witte gympen en een gekleurde top leuk bij elkaar staat is nu wel duidelijk. De top straalt uit je look omdat de rest van je outfit één effen kleur is. Deze mooie strakke skinny jeans staat heel classy in combinatie met de Adidas Superstars.

View post on Instagram
 

5. Groen topje, spijkerjas en zwarte gympen
Ook hier wordt een denim jas op een witte broek gedragen. Zij draagt hierbij een legergroen topje (dé kleur die helemaal in is) en sportieve zwarte gympen. Dit is een perfecte casual outfit.

View post on Instagram
 

6.Detail broek met spijkerjas en gympen
Deze broek heeft een super leuk detail aan de zijkant. Hierdoor is je witte broek net even iets anders als normaal. Ook zij draagt daarbij een denim jasje en nette grijze gympen.

View post on Instagram
 

7. Losse witte broek met witte top
Ook Anna Nooshin gaat hier voor een witte broek. Dit is geen strakke skinny jeans, maar een losse gebroken witte broek. Ze draagt hierbij een offshoulder witte top met leuke print en een paar mooie zwarte hakken. Ze maakt haar look helemaal af met wat gouden sieraden.

View post on Instagram
 

8. Wit pak
Hier draagt Anna Nooshin een witte losse denim broek. Ze draagt daarbij een oversized witte denim jas. Deze combinatie staat super leuk bij elkaar. Ze combineert deze witte outfit met een zwarte top, zwarte tas en zwarte schoenen.

View post on Instagram
 

9. Losse witte broek met zwart colbert
Ook fashion icon Stephanie Broek draagt hier een witte losse broek. Ze combineert deze met een wit t-shirt met print en een zwarte colbert. Deze broek heeft een bijpassende witte riem. Deze witte broek maakt de look helemaal classy.

View post on Instagram
 

10. Ruiten top met gympen
Door een witte broek heb je goed de mogelijkheid om allerlei leuke printjes te dragen. Omdat de broek zelf een effen basic kleur is staat alles hierbij. Deze girl draagt bijvoorbeeld een shirt met print en daaroverheen nog een geruiten blouse.

View post on Instagram
 

11. Brede pijpen met rode top, rode hakken en rieten tas
Hier zie je ook weer dat de rieten bohemian tas helemaal trendy is. Deze witte broek heeft brede pijpen en staat super leuk met de rode top en rode hakken. Een echte zomerse look voor een drankje op het terras.

View post on Instagram
 

 

Bron: Cosmopolitan, Flair | Beeld: iStock

 

Lees ook: Buiten is nooit ver weg bij Bever!

Must reads 👀