Fashion

Deze 5 summer items kunnen deze zomer niet in jouw kast ontbreken

De zomer is officieel begonnen en dat vraagt natuurlijk om een aantal toffe summer items in je garderobe. Zomerjurkje hier, strandtasje daar – je krijgt er nooit genoeg van. En om je alvast een eindje op weg te helpen deze zomer, hebben wij vast onze favo’s van dit seizoen voor je op een rijtje gezet. Shoppen maar!

1. One shoulder top
De one shoulder top heeft de off shoulder top van de troon gestoten. Het is dan ook niet voor niets dat alle bloggers en influencers ermee weg lopen. Het witte exemplaar hieronder is absoluut favoriet, omdat ‘ie naast one shoulder ook nog eens om te knopen is. Twee trends in één klap! Combineer ‘m met een zwierige zomerrok of stoere denim short.


One shoulder top, Edited, €59,90

2. Zwierige jurk
Een zwierige zomerjurk kan natuurlijk niet ontbreken in jouw zomercollectie. Queen of Jetlags rockt deze mosterdgele maxidress als geen ander en eerlijk is eerlijk, we worden er spontaan hebberig van. Hoewel geel helemaal hot is dit seizoen, kan het natuurlijk zijn dat het niet jouw cup of tea is. No worries, want deze prachtige jurk is er ook in het blauw!

Gele maxidress, Edited €99,90

3. Jumpsuit
Eentje die iedere zomer weer terugkeert is natuurlijk de korte jumpsuit. En dat is niet zonder reden, want het is makkelijk en geeft je een ultiem zomers gevoel. Deze blauw met witte is absoluut favoriet, door de offshoulder mouwen en navy streepjes waan je je direct in Ibiza.


Jumpsuit, Society Amuse €69,90

4. Espadrilles
Om je zomerse outfit perfect af te stylen doen een paar espadrilles het altijd goed. De gevlochten rieten zool doet je meteen denken aan een zonnig oord. Wat wil je nog meer? Stijl ze met een vrolijke jumpsuit en rieten tas zoals Claartje Rose.


Espadrilles, Espadrij l´Originale €34,90

5. Shorts
Na een lange strenge winter is het eindelijk tijd om je benen te bevrijden uit hun jasje. Door het speelse detail aan de onderkant geeft deze denim short je nèt dat beetje extra wat je nodig hebt. Stijl ‘m af ben een stoere boot en je bent helemaal klaar voor dit festivalseizoen.


Denim shorts, Vero Moda €24,90

Beeld: About You

*Dit is een samenwerking met About You

 

Lees ook: YES! Pak nu extra voordeel bij Zalando Lounge!

Must reads 👀