Real life

Girls Issues: ‘ik ben verliefd op mijn collega, maar durf haar niet aan te spreken’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezer die verliefd is op zijn collega.

Hoi Girlscene,

Ik ben al meer dan 6 maanden verliefd op een meisje die mijn collega is. Ik heb nog nooit een gesprek met haar kunnen voeren, omdat ze op een andere afdeling werkt. Zij is caissière en ik ben vakkenvuller. Normaal gesproken ben ik al heel verlegen, maar als ik haar zie ben ik extra verlegen. Ik ben bang dat ik niet uit mijn woorden kom als ik met haar ga praten. Please help me!

Anoniem

Lieve Anoniem,

We snappen heel goed hoe lastig het kan zijn om een meisje aan te spreken. Iedereen vindt het weleens lastig om op iemand af te stappen. Gelukkig ken je haar al een hele tijd. Vraag eens aan een andere collega of die erachter wilt komen of zij jou ziet staan. Als dat zo is heb je waarschijnlijk veel meer moed om op haar af te stappen en een gesprek met haar te beginnen.

Probeer eens om haar aandacht op een andere manier te trekken. Vraag bijvoorbeeld of zij de prijs voor jou wilt scannen in plaats van een andere caissière. Of vraag of zij je wilt helpen met vakkenvullen als ze niks te doen heeft. Zo laat je het niet te erg opvallen, maar heb je toch een goed moment om een gesprek te beginnen. Heb vertrouwen in jezelf.

Veel succes!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock