Beauty

Deze 3 beautyproducten gebruik je in de klas zonder dat iemand het door heeft (+ WIN!)

1

[AFGELOPEN] Je zit in de klas en ziet opeens dat je crush tegenover je zit. Stress! Je checkt stiekem in een spiegeltje hoe je haar zit of er iets tussen je tanden zit en of je make-up nog wel op z'n plek zit. Oei, die lipstick moet hoognodig bijgewerkt worden, maar dit gaat natuurlijk niet midden in de les zónder een opmerking van je docent. Of toch wel? Met deze drie handige beauty producten heeft niemand door dat jij stiekem je make-up bijwerkt.

Iedereen bevindt zich weleens in een situatie waar het eigenlijk een no go is om je make-up bij te werken. Toch doen we het allemaal stiekem en hopen we natuurlijk dat niemand het ziet, bijvoorbeeld tijdens die saaie wiskundeles of dat rustige kantooruurtje. Vanaf nu hoef jij je geen zorgen meer te maken, want niemand heeft door dat jij je make-up bijwerkt met één van deze nieuwe Beauty Markers van HEMA. De Beauty Markers zijn een must in jouw etui komend schooljaar en komen in drie varianten: Mark my Brows, Mark my Lips en Mark my Eyes. Pas wel op, want deze semipermanente Beauty Markers zijn bijna niet te onderscheiden van je echte markers...

hema make-up markers

Mark my Eyes
Heb je vanochtend al drie keer je eyeliner opnieuw aangebracht, maar bleef de perfecte wing uit? De Mark my Eyes eyemarker is jouw redder in nood. Met deze eyemarker in jouw etui zorg jij ervoor dat je eyeliner weer on fleek zit én je werkt 'm rustig even bij tijdens de geschiedenisles zonder dat ook maar iemand het doorheeft. Winning! De Mark my Eyes marker heeft een diepzwarte kleur en een flexibele, dunne ‘stift’ waarmee jij de perfecte winged eyeliner zet. Door de semipermanente samenstelling blijft de eyeliner de hele dag perfect op z'n plek zitten, dus dat betekent geen uitgelopen eyeliner na het fietsen. Yas!

hema marker eyelinerHEMA Mark my Eyes eyemarker, €4

Mark my Lips
​De pauze is voorbij, terug de schoolbanken in... Net voordat je docent het klaslokaal binnenstapt check jij nog snel in de spiegel je make-up. Oei! Jouw lipstick heeft duidelijk de lunch niet overleefd. No worries. Pak één van de vier Mark my Lips markers en werk je lippen stiekem bij in één van deze toffe zomerkleuren. De lipmarker brengt makkelijk aan door de handige vorm van de stift en glijdt ook nog eens makkelijk over je lippen. Ook de lipmarkers zijn semipermanent, waardoor ze niet afgeven. Daar is je vriendje vast blij mee ;-). Door de Mark my Lips lipmarkers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Coral Pink, Orchid, Rood en Ruby.

hema marker lipsticks
HEMA Mark my Lips lipmarker
, €4HEMA lipstick marker

Mark my Brows
Verslapen? Uh-oh... Jij bent met een likje mascara en een boterham op de fiets het huis uitgerend. Pfoe, net op tijd! Hoewel je er nog best fris en fruitig uitziet voor iemand die zich heeft verslapen, mist er toch iets: wenkbrauwen. Zoals we allemaal weten zijn onze 'wenkies' misschien wel één van de belangrijkste elementen van ons gezicht en geven wij die dan ook graag de aandacht die ze verdienen. Werk daarom nog even stiekem je wenkbrauwen bij tussen de wiskundesommen door, zodat jij hierna je crush om hulp kunt vragen bij die lastige opdracht. De Mark my Brows markers hebben de vorm van een wenkbrauwkwastje, waardoor het aanbrengen tussen de wenkbrauwhaartjes super gemakkelijk gaat. Resultaat? De hele dag volle en strakkere wenkbrauwen. De Mark my Brows markers zijn er in drie kleuren, dus er is altijd ééntje die matcht met de kleur van jouw wenkbrauw: lichtbruin, bruin en donkerbruin.

hema markers browpen

HEMA Mark my Brows marker, €4
hema markers make-up
Wat moet je doen om kans te maken op de HEMA beauty markers?
♥ Beantwoord onderstaande vraag. Laat daar ook je adresgegevens achter!

Wat is jouw ultieme tip om deze beauty markers stiekem te gebruiken?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 7 maanden geleden Kopjechino

    Wat een leuk dingetjes!

  1. 1