Beauty

Nieuw: Miss VANDERBILT

Er is weer een nieuw  geurtje om toe te voegen aan je stash. Miss Vanderbilt, een prima geurtje voor overdag.

Miss VANDERBILT is eigenlijk een soort ‘zusje’ van het andere Vanderbilt parfum. De bekende parfum zit in een flesje met een zwaan gegraveerd in het glas en een gouden dop. Deze ligt al heel wat jaren in de schappen.

vanderbilt

De naam komt van Gloria VanderBilt een succesvolle designer, zakenvrouw en actrice uit New York. Zij ontwikkelde deze parfum. Het zwaantje was haar handelsmerk en gebruikte deze voor meerdere dingen. Bijvoorbeeld op de achterkant van jeans die ze zelf ontwierp.

vanderbilt

vanderbilt

Dit keer is er gekozen voor een parfum in een flesje met een paarse look. De geur is lekker zacht en bloemig en een prima parfum voor overdag. Je hoeft niet bang te zijn dat de geur zo sterk is dat diegene naast je van z'n stoel dondert. De geur heeft een top van zwarte bessen en sinaasappelbloesem, een hart van rozen en witte bloemen en een basis van onder andere vanille en sandelhout.

vanderbilt

Een flesje met 15 ml kost € 9,99 en eentje van 30 ml € 12,99. Van deze geur is er ook een bodylotion en deodorant verkrijgbaar. Deze kosten allebei € 8,99.

MissVANDERBILT is vanaf nu te koop bij de drogisterij en parfumerie.

Hoeveel geld geef jij maximaal uit aan een parfum?

Bron foto Gloria: thefabulousbirthdayblogspot.blogspot.com

Door Brenda

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved