Beauty

Weinig tijd? Deze 7 beautyproducten helpen jou in tijdnood

Yes, het seizoen waar we allemaal op hebben gewacht is hier: de zomer! Tijdens de tropische dagen slepen we het liefst zo min mogelijk met ons mee. Toch zijn we vaak onderweg: van school, naar een vriendin, naar een feestje of het zwembad. Een tas is dus een must, maar het liefst wel zo licht mogelijk. Wij hebben de oplossing! Hierbij een lijstje met handige producten die deze zomer niet mogen ontbreken in jouw tas.

1. Make-uptasje met on the go producten
Ben je de hele dag on the go? Dan is het handig om een make-up tasje mee te nemen om onderweg je make-up even bij te werken. Het liefst nemen we onze hele stash mee, inclusief kwasten om alles perfect aan te brengen. Uiteraard zijn we ook liever lui dan moe en wordt het een ware workout wanneer we alles willen meeslepen. Wat nemen we wel mee en wat laten we thuis? HEMA komt met dé oplossing.

HEMA on the go cushion make-up
HEMA introduceert de on the go-lijn. Deze nieuwe make-uplijn bevat cushion make-up producten, waardoor jij vanaf nu je kwasten thuis kunt laten. Doordat de producten allemaal al een applicator hebben, neem jij een stuk minder producten mee en breng je de make-up door de poederstructuur ook nog eens hartstikke makkelijk aan. Omdat de cushion make-up producten geen vloeistof bevatten, neem je deze ook nog eens moeiteloos mee op vakantie! Zonder het risico te lopen dat ze gaan lekken. Love it!

hema on the go

hema cushion make-up

2. On the go cushion lipstick & top coat
Deze zomer wil je natuurlijk dat je lippen on fleek zijn, zowel op het terras als dat avondje uit met vriendinnen. Dankzij de on the go cushion lipstick ben je nu ook onderweg voorzien van mooie lippen en door de cushion-technologie smeert de lipstick fijn over de lippen én blijft de lipstick lang zitten. Ben jij dus op zoek naar een dekkende kleur lipstick die je gemakkelijk aanbrengt op je lippen? Dan is deze lipstick echt iets voor jou!

Voor het beste resultaat gebruik je na het aanbrengen van de lipstick de cushion top coat. De topcoat zorgt ervoor dat de lipstick nog beter blijft zitten en hij heeft een parelachtige coating die ervoor zorgt dat je lippen groter lijken.
hema cushion lipsticks
Cushion lipstick, €4,00 | Cushion top coat, €5,50

3. On the go cushion oogschaduw
Geen gedoe met kwasten onderweg, vanaf nu neem jij deze HEMA on the go cushion oogschaduw mee voor de perfecte ooglook. Breng de oogschaduw super makkelijk aan met de handige applicator. Perfect voor alle oogschaduw-amateurs onder ons. Ga je voor een intense look? Breng de oogschaduw dan aan over het hele ooglid. Of ga je voor een subtiele touch, zet de oogschaduw dan aan in de arcadeboog. Door de creamy textuur blijft de oogschaduw super goed zitten. Wij zijn fan!

hema cushion oogschauw
Cushion eye shadow, €5,50

4. On the go cushion eyebrow
De cushion wenkbrauw is perfect om onderweg je wenkies bij te werken. Met dit product breng je ze weer in shape zonder dat je kwasten of wenkbrauwborsteltjes hoeft te gebruiken. Yay! De applicator zorgt ervoor dat het poeder makkelijk aanbrengt op je wenkbrauw; volg je wenkbrauwvorm met de stick en het product laat een intense kleur achter op je wenkbrauw waardoor je ogen nog sprekender worden. Tip: breng het product laagje voor laagje aan, hiermee bepaal je zelf de intensiteit van je wenkbrauwen. 

hema cushion wenkbrauw
Cushion eyebrow, €5,50 | Cushion brow definer, €5,00

5. On the go cushion highlighter
Door de poederige creamy textuur smelt deze highlighter perfect samen met je huid. Breng het product aan op je jukbeenderen en een beetje op je neusbrug voor een mooie gezonde glans. Ga je toch nog door voor een feestje en wil je wat extra glow toevoegen? Zet hem dan extra aan net onder je wenkbrauwboog, je kaaklijn en uiteraard nog een touch of glow op je jukbeenderen. 

hema cushion highlighterCushion blusher, €9,00 | Cushion highlighter €9,00

6. Hydraterende spray
Wanneer de temperaturen stijgen snakken wij al snel naar een beetje verkoeling. Zorg daarom altijd dat je op een warme dag voordat je het huis verlaat, een hydraterende spray of fixing spray in je tas stopt. Halverwege de dag is het heerlijk om even te sprayen voor wat verkoeling én ervoor te zorgen dat je make-up goed blijft zitten tijdens het warme weer.

7. Zonnebrand
We weten allemaal hoe belangrijk het is om jezelf te beschermen tegen UV-stralingen. Eén keer ‘s ochtends smeren met een SPF is helaas niet voldoende om ons kostbare huid te beschermen, de hele dag door moet je je beschermen tegen de zon. Zeker ook als je niet snel verbrandt: je merkt misschien niet direct welke schade het aanricht, maar de schade bouwt wel degelijk op. Als je je hele lichaam goed wilt insmeren, heb je een hoeveelheid ter grootte van een borrelglaasje nodig. Oh en vergeet natuurlijk je lippen niet met een lippenbalsem met SPF te beschermen! Het beste is om je iedere twee uur in te smeren. Vergeet daarom nooit om een zonnebrand mee te nemen voor onderweg, want jullie weten het: better safe than sorry.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA.

Beeld: iStock

Must reads 👀