News

Dit is dé truc om op een festival te dansen zonder dat er drinken uit je beker valt

Het leukste seizoen van het jaar is weer begonnen. De temperaturen stijgen, de zomervakantie is in zicht en het festivalseizoen is geopend! Kamperen met vriendinnen, luisterend naar goede artiesten in het gras en losgaan op de beste dj’s met een drankje in onze hand. Helaas gaat die laatste combinatie nog wel eens mis, dansen met een drankje in onze hand resulteert meestal in meer op de grond dan in je mond. En dat is toch best zonde van zo’n cocktail van drie munten… Daarom hebben wij nu dé life hack gevonden en mors jij vanaf nu nooit meer drinken op de grond.

Dé festival hack
Welke festivals heb jij deze zomer op de planning staan? Grote kans dat jij in de avond helemaal losgaat tijdens optredens van dj’s of een toffe band. Tijdens het dansen moet jij jezelf natuurlijk wel blijven hydrateren! Helaas weet jij uit ervaring dat er meer drinken naast je beker valt dan in jouw mond tijdens het dansen op de heerlijke beats. Zeker met een cocktail van drie munten belandt er al gauw zo’n €4 op de grond. Zonde! Vanaf nu is dit verleden tijd, wij kwamen dé hack tegen om geen drinken meer te verspillen tijdens het dansen en je hebt er maar één ding voor nodig. Bekijk ‘m hieronder.

 

Pringles
Dat is nog eens handig! Het enige wat je nodig hebt voor deze geniale hack is dus een deksel van een bus Pringles. Dus wat pak jij in voor je volgende festivalweekend? Een bus Pringles! Jij knoeit geen drinken meer langs je beker én hebt ook nog eens een lekkere late night snack op voorraad. Winning!

Bron & Beeld: PartyenFestivalNL

Must reads 👀