Beauty

Verslapen? Zo ga jij tóch on fleek de deur uit

Het is 7:00 uur 's ochtends en je wekker gaat. Je wordt wakker en je eerste gedachte is: 'Nooo, laat me alsjeblieft nog even slapen'. Voor je het weet heb je de snooze-knop ingedrukt en ben je weer terug in dromenland. Een half uur later (en zes snooze-sessies verder) schrik jij wakker en besef je dat je weer te lang hebt gesnoozed. Je wilt natuurlijk niet als een spook op school arriveren, maar hebt ook geen tijd voor een uitgebreide make-upsessie. Met deze tips kom jij toch on fleek aan op je bestemming.

Laat dikke ogen verdwijnen
Shit, je hebt nog maar een kwartier. Je moet echt opschieten. Je springt je bed uit en kijkt in de spiegel. Oef! met deze wallen ga jij écht de deur niet uit. Leg daarom snel twee lepels in de koelkast en spring in de tussentijd onder de douche. Wanneer je uit de douche stapt pak je de koude lepels en houd deze voor ongeveer tien seconden onder je ogen. Wedden dat je er meteen stuk wakkerder uitziet?

Werk je wallen weg
Zijn je wallen nog niet volledig verdwenen of zie je er nog steeds uit alsof je een nacht hebt doorgehaald? Concealer is je life saver. Kies een concealer in een tint die nét iets lichter is dan je huidskleur. Een vloeibare concealer werkt het beste, hierbij heb je de minste kans dat het product in de lijntjes onder je ogen trekt.

concealer essence etos
Ga voor een heldere oogopslag
Geef je gezicht een extra boost en ga voor een heldere oogopslag. Kies voor een wit of nudekleurig potlood en breng deze aan in de waterlijn van je oog. Dit is nog geen minuutje werk, maar heeft een groot resultaat. Wie weet krijg je zelfs een compliment hoe fris jij er vandaag uitziet ;-). Bonus: je ogen lijken hierdoor ook nog eens een stuk groter, probeer het maar!

Verberg die puist
Tuurlijk, net nu jij je verslapen hebt ontdekt jij een mega grote puist op je voorhoofd... Geen paniek! Zorg ervoor dat er altijd ijsblokjes in je vriezer liggen, want dit is misschien wel de beste tip ooit om een puistje te verbergen. Pak een ijsblokje uit de vriezer en leg deze op de befaamde plek. Et voilà! Door de kou van het ijsblokje ga je de zwelling tegen. Hierdoor stroomt er minder bloed richting dat vervelende puistje ziet het er gelijk veel minder rood uit. Waarom wisten wij dit niet eerder!?

Leg een toilettasje klaar
Zorg dat je altijd een toilettasje klaar hebt liggen in geval van nood. Dit is voor op de dagen dat je écht geen tijd hebt om thuis iets aan je uiterlijk te doen. Het tasje bevat producten die multifunctioneel zijn, zodat jij niet je hele make-upstash hoeft mee te nemen. Je hoeft in alle haast niet snel al je spullen bij elkaar te zoeken, maar gooit gewoon je 'sos-toilettas' in je tas voordat je de deur uit rent. De volgende drie producten zijn een absolute must in je toilettas om toch on fleek op je bestemming aan te komen.

1. Oogschauduw
Oogschaduw skippen we graag wanneer we in tijdnood zitten. Toch is het handig om een mini oogschaduwpalette in je toilettas te doen. Veel oogschaduwpaletten bevatten namelijk vaak een glanzende lichte kleur, deze is niet alleen geschikt voor op je ooglid maar functioneert ook prima als highlighter op je jukbeenderen. Winning!

oogschaduw essence highlighter

2. Roze of rode lipstick
Zie je nog een beetje bleek? No problemo! Vanaf nu heb jij altijd een rode of roze lipstick mee in je toilettas. Niet alleen om even wat kleur aan te brengen op je lippen, maar ook voor een gezonde blos op je wangen. Weg met die bleke huid en creëer een wat kleur op je wangen met je favoriete lipstick.

lipstick essence etos

3. Wenkbrauwpotlood
In de laatste minuut voordat je de deur uit moet teken jij je wenkbrauwen bij, maar voor verdere oog make-up had jij geen tijd. Geen man over boord. Gebruik onderweg je wenkbrauwpotlood om een lijntje boven en onder je oog aan te brengen en je ziet dat je ogen, met deze simpele truc, veranderen in echte eye catchers.

wenkbrauwpotlood essence etos

Maak jouw magical summer make-uplook en win een jaar(!) lang gratis essence make-up
Wist jij dat sinds kort ons favoriete budgetmerk essence bij Etos in de schappen ligt? Om dit te vieren geeft Etos vier keer een jaar lang gratis essence make-up weg. Deel jouw magical summer look op Instagram met de hashtag #Etosessence en upload 'm op deze pagina en wie weet ontvang jij straks een jaar lang gratis essence make-up. Psssst, laatst hebben we al een voorlopige top 10 samengesteld. Inspiratie nodig of benieuwd of jij er tussen staat? Klik dan hier. Meedoen kan t/m 22 juli 2018.

25% korting op essence bij Etos
Shop nu alle producten die jij nodig hebt voor jouw magical summer look bij Etos. Deze hele week geeft Etos namelijk nog 25% korting op de gehele essence-collectie. Download nu de Etos app en meld je aan voor Mijn Etos (klik hier voor iOS, en hier voor Android) en scoor al jouw essence aankopen met een flinke korting.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Etos

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook