Celebs

Zwangere Monica Geuze: ‘Ik kan het niet meer aan’

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Nieuwe liefde Ariana Grande bevestigt verloving, Lucy Hale is klaar met social media, Kim Kardashian zweert nooit meer een selfie te plaatsen en Monica Geuze heeft het zwaar met de laatste loodjes.

Ariana Grande en haar nieuwe liefde Pete Davidson zijn het onderwerp van gesprek in celebrityland. De twee zouden al na twee weken verloofd zijn en zouden al samenwonen in een New Yorks liefdesnestje van 14 miljoen euro. De tortelduifjes steken hun verliefdheid niet onder stoelen of banken, maar over de geruchten hielden ze wijselijk hun mond. Tot nu! Pete heeft tijdens zijn bezoek aan de talkshow van Jimmy Fallon bevestigd dat hij verloofd is met de zangeres. ‘Ja man, het is echt waar en het is f*cking te gek! Ik heb het gevoel alsof ik een wedstrijd heb gewonnen,’ aldus de comedian. 

Watch on YouTube

View post on Instagram
 

Kim Kardashian is de koningin der selfies. De realityster heeft zoveel selfies gemaakt, dat ze de kiekjes van zichzelf heeft gebundeld in het boek Selfish. Maar tijden veranderen. De moeder van drie is helemaal klaar met selfies en zweert om nooit meer een kiekje van zichzelf te plaatsen. ‘Ik heb daar heb ik veel te veel tijd aan besteed. Ik wil meer in het hier en nu gaan leven,’ aldus Kim. We weten nog niet helemaal of we haar geloven… 

View post on Instagram
 

De laatste loodjes vallen Monica Geuze zwaar. In haar nieuwste vlog vertelt ze dat ze het niet meer trekt. ‘Ik kan het niet meer aan,’ zegt ze terwijl ze zichzelf filmt in de spiegel. De vlogger wil ook niet klagen, omdat veel vrouwen hetzelfde hebben doorstaan maar ze heeft het er duidelijk zwaar mee. Monica, die net naar Vinkeveen is verhuisd met Lars, is dolblij met haar nieuwe bad. ‘Dat is echt het beste wat me is overkomen,’ aldus de hoogzwangere vlogger. 

View post on Instagram
 

Watch on YouTube

Een selfie hier, een outfitpost daar… als je je Instagramfeed opent zie je het ene na het andere prachtige kiekje voorbij komen. Het is niet gek dat je daar weleens onzeker van wordt. Daar heeft zelfs de bloedmooie Lucy Hale last van. De PLL-ster wordt er soms zo ongelukkig van, dat ze sociale netwerken een ziekte noemt. ‘We zijn allemaal zo verslaafd aan sociale media en aan de reacties en meningen van anderen’, vertelt Lucy aan Haute Living magazine. ‘Ik weet dat het afgezaagd klinkt, maar sociale media hadden echt effect op mijn geluk. Of eigenlijk het gebrek daaraan. Ik moest er echt mee stoppen, gewoon af en toe mijn telefoon wegleggen en genieten van het leven om mij heen.’ De brunette is naar eigen zeggen een stuk gelukkiger nu ze vaker offline is. ‘Ik voel me bevrijd.’

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀