Food

McFlurry fan? McDonald’s heeft jouw favoriete ijsje een update gegeven

Ben jij de eerste die ‘McFlurry!’ roept wanneer er over een ijsje of toetje wordt gesproken? Dan ben je vast heel blij dat McDonald’s jouw favoriete snack een update geeft. De McFlurry ondergaat niet alleen een transformatie, maar er zijn ook twee (!) nieuwe smaken. Wil je weten wat er precies gaat veranderen? Lees dan snel verder. 

Soms heb je enorme trek in een McFlurry. Maar als je jouw favoriete ijsje eindelijk hebt gehaald, is het soms meer dan je op kan. Soms is het oog groter dan de maag… Waar voor je geld krijg je wel, maar het is ook best zonde om de rest van de McFlurry weg te gooien. Daar heeft McDonald’s iets op gevonden!

Lets us introduce you: mini McFlurry!
Voor de meiden die de McFlurry nooit op krijgen (of gewoon zin hebben in een kleinere portie) is er nu de mini McFlurry. Ook goed voor de lijn ;-). De mini McFlurry is ook goedkoper dan de normale variant.

En dat is nog niet alles
De mini McFlurry is verkrijgbaar in de smaken Cadbury Dairy Milk, Oreo en Cadbury Crunchie. Maar de mini McFlurry komt ook in twee gloednieuwe smaken: Flake Chocolate en Flake Raspberry. Yummm!

Het is nog niet bekend of de mini McFlurry’s en de twee nieuwe smaken naar Nederland komen. Fingers crossed!

Thuis een McFlurry Oreo maken? Hier vind je het recept.

Must reads 👀