Films & Series

Pak de popcorn erbij: hier kun je Temptation Island VIPS aflevering 4 gratis bekijken

Drama, intriges en jawel, een sekspartij: Temptation Island VIPS belooft net zo juicy te worden als de ‘normale’ editie. De vierde aflevering staat vanaf vandaag online. En dat wil je zien, want de spanning wordt steeds meer opgevoerd. Weet je niet waar je Temptation Island VIPS aflevering 4 moet kijken? Goed nieuws: je kunt ‘m zien, gratis en voor niets. In dit artikel vind je de link naar de verse aflevering. Pak de popcorn er maar bij!

Sinds bekend werd dat er BN’ers meedoen aan de ultieme relatietest, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Er wordt druk gespeculeerd over slippertjes en zelfs affaires. Zo is Donny Roelvink al een paar keer gespot met een roodharige verleidster en zou ook Niels zijn handjes niet thuis kunnen houden. En hoe zit dat met Utopia-koppel Ruud en Rowena? 

We weten het pas zéker door de afleveringen van Temptation Island VIPS te zien. Vandaag staat de vierde aflevering online. Ook al wordt het vandaag enorm mooi weer, wij maken tijd vrij om onze favoriete guilty pleasure te kijken. Hieronder vind je een link waarmee je ‘m gratis en voor niets kijkt.

Temptation Island VIPS 2018 aflevering 4 kijken
Wil je Temptation Island VIPS aflevering 4 zien? Bekijk ‘m hier! (link niet meer beschikbaar).

View post on Instagram
 

Must reads 👀