Celebs

Deze Temptation Island verleidster moet vier maanden de cel in

Het leven van verleiders en verleidsters na Temptation Island bestaat vooral uit het bezoeken van feestjes en lanceren van eigen merchandise (Timtation petjes…). Maar een verleidster slaat een wel heel andere weg in. De rechtbank heeft een Temptation-verleidster veroordeeld tot vier maanden celstraf en daar is ze het totáál niet mee eens.

Diefstal
De komende maanden zijn niet bepaald leuk voor verleidster Yana Daems. De Temptation-deelneemster is gisteren veroordeeld tot een celstraf van vier maanden en een boete van 600 euro. De verleidster nam eind 2016 een handtas mee uit bar café The Bridge in Oostende. Maar met haar opvallende verschijning werd Yana herkend op de camerabeelden en vervolgens opgepakt wegens diefstal.

Verzet
Yana is het niet eens met haar veroordeling en tekent verzet aan. De verleidster ontkent dat ze de handtas heeft gestolen en wil onder haar straf uitkomen. Daarom heeft ze een advocaat in de arm genomen die verzet zal aantekenen. ‘De rechtbank zal verzocht worden om de onschuld van juffrouw Daems vast te stellen. Juffrouw Daems ontkent manifest dat ze ooit een diefstal gepleegd heeft en betreurt dat ze reeds alzo wordt gekwalificeerd, zonder dat ze kennis had van enige zitting voor de rechtbank,’ staat er op de Facebookpagina van Yana’s advocaat.

Of de blondine daadwerkelijk de cel in gaat, is dus nog even afwachten… 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀