Winnen

Win: Héél veel goodies van de romantische film Love, Simon

[AFGELOPEN] Laatst schreven we al over de romantische komedie Love, Simon. Ben jij ook dol op romkoms en heb jij zin in een avondje bios? Dan hebben wij goed nieuws. Naast dat de film in de bioscoop draait mogen wij héél veel leuke Love, Simon goodies weggeven voor deze hilarische, maar toch spannende film. Lees hier snel waar de film over gaat en kijk gelijk hoe je meedoet aan de winactie.

Ben je nog op zoek naar een leuke film, ben je dol op romantische komedies of heb je gewoon zin in een avondje bioscoop? Dan is Love, Simon de perfecte film voor jou en je crush, moeder of beste vriendin.

love simon film
© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Love, Simon
De film Love, Simon gaat over de 17-jarige Simon. Hij wil zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is. Hij wordt online verliefd op een van zijn klasgenoten, hij weet alleen niet op wie hij verliefd is geworden. Hoe hij dit oplost is hilarisch en zet het leven van Simon totaal op zijn kop. Love, Simon is dan ook voor veel mensen een herkenbaar verhaal over verliefd worden en jezelf vinden.

Win, win win!
Ben jij overtuigd? Doe dan nu mee aan onze winactie want wij mogen heel veel toffe goodies van de film Love, Simon weggeven. Lees hieronder snel hoe jij kans maakt. Kun jij niet wachten? De film draait vanaf 14 juni in de bioscoop! Scoor hier alvast snel je kaarten!

We geven het volgende weg:
5 x Pin Badges
5 x Travel Mug
5 x Filmeditie Boek 
1 x Light Up Message

love simon film

love simon boek

Wat moet je doen om kans te maken op toffe goodies van de film Love, Simon?
♥ Beantwoord de vraag. Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene's YouTube kanaal en volg Girlscene op Facebook + Instagram.

Op welk boek is de film Love, Simon gebaseerd?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook