News

Dit zijn de eerste beelden van het kampvuur tijdens Temptation Island VIPS 2018

Wat hebben we dit toch gemist: het kampvuur tijdens Temptation Island. But it’s back en heftiger dan ooit. Tijdens het eerste kampvuur rollen er tranen over de wangen van meerdere deelnemers, de beelden liegen er tenslotte niet om… Hoewel het eerste kampvuur donderdagavond pas wordt uitgezonden hebben wij hier alvast de eerste beelden voor je.

Eerste kampvuur Temptation Island VIPS 2018
Ben jij klaar voor het eerste kampvuur? Be prepared. Want voor niemand was het kampvuur een pretje. Er gaan heel veel tranen rollen en ook zelfs één van de mannen hield het niet helemaal droog. Zo dacht Rowena dat Ruud zich netjes zou gedragen op het eiland, tot haar verbazing zag ze haar Utopia-crush schurend tegen een verleidster aan en schreeuwde hij als klap op de vuurpijl (ha-ha) ‘je zou naakt gaan, dat was de deal!’.

Bij Gelina bleven de tranen rollen door het feit dat Stefano in het verleden ooit met verleidster Danique het bed heeft gedeeld. Rosanna werd zoals we allemaal al wel een béétje hadden verwacht weer woedend op Niels die zijn handen niet thuis kan houden. Heerlijk eerste kampvuur al zeggen we het zelf. Is het al donderdag? Bekijk hieronder alvast de teaser.

Must reads 👀