Hoe overleef ik… in je badkamer!

Beauty door Redactie

Hoe overleef ik mijn eerste zoen? Hoe overleef ik de brugklas? Hoe overleef ik een gebroken hart? Francine Oomen gaf ons handige tips op deze vragen in haar boekenserie ‘Hoe overleef ik…’ Er is zelfs van deze populaire serie een verfilming gemaakt! Etos heeft Francine gestrikt om nu ook tienermeisjes in de badkamer bij te staan!

Etos lanceerde deze week samen met de schrijfster een exclusieve Etos Hoe overleef ik…-verzorgingslijn met producten en accessoires waarop vrolijke illustraties te zien zijn.

hoe overleef ik

hoe overleef ik

Deze Hoe overleef ik…-serie is niet alleen heerlijk voor je huid, haar en nagels, er staan ook handig survivaltips op de achterkant van de producten en accessoires!

hoe overleef ik

hoe overleef ik

De verzorgingslijn bestaat uit elf producten en accessoires: een bodylotion voor de droge huid, een heerlijk ruikende douchegel, shampoo, facewash en badschuim, handige anti-klit spray, een nagelsetje, toilettas, make-up tasje, spiegeltje en een haarbostel!

hoe overleef ik

De prijzen variëren van € 3,49 tot € 4,49 voor de verzorgingsproducten en € 2,99 tot € 8,99 voor de accessoires.

Ben jij nu al fan van de Hoe overleef ik…-producten en accessoires? Vanaf deze week is deze verzorgingslijn exclusief verkrijgbaar bij Etos!

hoe overleef ik

Ken jij de Hoe overleef ik…-boekenserie van Francine Oomen?

Door Evi