Sex and the City lanceert parfum!

Beauty door Redactie

We hebben de fashionable vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte, en Miranda al wel honderden keren op de televisie voorbij zien komen, maar we hebben ze nog nooit ‘geroken’!

Maar wij hebben groot nieuws meiden: Er zijn namelijk twee nieuwe parfums van het populaire tv-programma Sex and the City gelanceerd! Givaudan ontwikkelt twee heerlijk ruikende geuren genaamd ‘Sex and the City’ en ‘Sex and the City by Night’.

‘Dat we daar nog niet eerder aan gedacht hebben!’ Al jaren zijn Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda één van de populairste ladies uit series en films. En pas dit najaar krijgen de vier hun eigen parfum!

satcparfum

De flesjes zien er stijlvol uit en horen echt thuis in de handtassen van de vier SATC-ladies. De geur ‘Sex and the City’ zit in een goudachtige fles met een diamanten dop. ‘Sex and the City by Night’ zit in dezelfde soort fles, maar is grijsachtig van kleur. Echt een geur voor het uitgaan!

satc parfum

‘Sex and the City’ en ‘Sex and the City by Night’ zijn beide verkrijgbaar in Eau de Parfum en kosten € 12,50 voor 30 ml, € 17,50 voor 60 ml en € 25,00 voor 100 ml. Vanaf deze maand kunnen we Sex and the City dus ook opspuiten en dat tegen een betaalbare prijs!

satc geuren

De SATC-geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Wat vinden jullie van deze parfums?

Door Evi