Lifestyle

Opgelet! Dit zijn de grootste fouten die je maakt in het begin van een relatie

1

Het begin van een relatie is enorm spannend en absoluut onvoorspelbaar. Je valt als een blok voor elkaar en alles om je heen is leuk, lief en nieuw. De date nights vliegen je om de oren en wanneer hij je laat weten dat je er mega knap uitziet voel je de vlinders weer opnieuw rondfladderen in je buik. Het lijkt allemaal zo perfect en net een sprookje, maar juist daardoor zie je bepaalde dingen over het hoofd maak jij misschien wel een paar foutjes. Je leest ze hier!

Het is zo makkelijk om op te gaan in alle romantiek en gezelligheid dat je bijna vergeet dat je zelf ook nog een leven hebt. We willen niet dat deze fun eindigt dus gaan we maar door en door. Daarom is het handig om de meest voorkomende fouten meteen maar even op tafel te gooien, voordat de liefde ons blind maakt. 

meest voorkomende fouten tijdens relatie

1. Je wordt te snel verliefd
Soms denk je weleens dat je verliefd bent op iemand, maar in alle eerlijkheid ben je meer verliefd op het idee om verliefd te zijn. Wanneer je tot deze conclusie komt is het beter om deze 'relatie' te beëindigen. Je bent namelijk helemaal niet bezig met de persoon zelf, maar meer met het idee dat je een lover hebt en hand in hand kan lopen. ;-)

2. Je doet jezelf te kort
Wij meiden zijn soms ook veel te goed voor deze wereld en dus ook voor onze vriendjes. Op het begin van een relatie durf je nog niet zo goed nee te zeggen en vind je alles goed. Probeer ook aan jezelf te denken en niet alleen aan de relatie die je hebt. Pas wanneer je 'nee' durft te zeggen tegen je lief, weet je of jouw relatie wel snor zit. 

3. Je bent te aanhankelijk
Geen enkele jongen is hetzelfde, maar de meesten krijgen niet echt een goed humeur van het idee om elk uur geknuffeld te worden. Hoe verliefd je ook bent in de eerste periode van je relatie, probeer hem niet te overrompelen met je geknuffel. Ben je nu eenmaal een aanhankelijk persoon, doe het dan met mate. Misschien vindt hij het zelfs wel fijn, maar maak het wel bespreekbaar als je merkt dat dit niet zo is. Heb je al even een relatie en vind je het nog steeds moeilijk om hem los te laten, maar ga je op vakantie zonder hem? Met deze tips overleef jij de vakantie zonder problemen.

4. Je vertelt te veel over jezelf
Een relatie bestaat uit twee personen, het alleen maar over jezelf hebben is dus niet echt een optie. We snappen dat je op veel dingen in je leven trots bent en heel veel verhalen meteen kwijt wilt bij je nieuwe liefde. Maar misschien heeft hij hier niet veel behoefte aan en schrikt het 'm af. Let dus op dat je ook naar hem luistert en niet te veel informatie over jezelf op tafel gooit.

5. Je stalkt hem te veel op social media
Een puntje waardoor de meeste relaties verpest worden is social media. Je houdt elkaar constant bewust maar ook onbewust in de gaten. In Instagram Stories van hem of zijn vrienden denk je dat je dingen ziet die misschien helemaal niet op die manier zijn gegaan. Pas op dat je hem niet te veel stalkt op Instagram, Facebook of Snapchat. Houd het leuk en herinner jezelf aan het feit dat social media niet je echte leven is.

6. Je vertrouwt hem niet
Nummer één regel in een relatie is toch wel het vertrouwen in elkaar. Probeer dit dan ook in elkaar te hebben en wanneer dit niet zo is er goed met elkaar over te praten. Alles begint bij een goed vertrouwen in elkaar en als dat er niet is, is het al erg moeilijk om een relatie vol te houden. Niet met plezier in ieder geval.

7. Je wilt te veel en te snel
Na twee dates al beledigd dat hij niet met jou, maar met een vriend afspreekt? Aiii... dat gaat niet zo lekker. Geduld is een schone zaak, als je té snel in een relatie duikt heb je grote kans dat het mis gaat. Doe het daarom lekker rustig aan en wanneer hij even niet kan afspreken is dat geen drama. Alles op z'n tijd en voor je het weet woon je al samen. ;-)

Heb jij bijna een vriendje, dan herken jij zeker deze dingen.

Bron: Your Tango, Famme | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  1. 1