Celebs

BAM! Famke Louise dropt 2.0 versie van ‘Op Me Monnie’ (en iedereen heeft het erover)

Ineens was ze daar: Famke Louise die de hitlijsten verovert. Toen haar eerste single ‘Op Me Monnie’ uitkwam, was ze het gesprek van de dag. En nu doet de ex van Snapking het nog eens dunnetjes over. Vandaag is de 2.0 versie van ‘Op Me Monnie’ uitgekomen, en geloof ons: die stelt niet teleur! Klik verder voor alle details rondom Famke’s nieuwe hit. 

Na een paar teasers is het eindelijk zover. Famke lanceert haar nieuwe single ‘Slangen’! Het nummer gaat over de rollercoaster waar ze de afgelopen zeven maanden in zat. Zo werkte ze samen met leuke en getalenteerde mensen (Ronnie Flex, Louivos, Bokoesam), maar lagen er ook ‘slangen’ op de loer. In haar nieuwe single rekent Famke af met deze slangen en rotte appels in haar leven. 

Videoclip
De bijbehorende videoclip is ook al opgenomen, daarvan heeft ze al een aantal sneak previews gegeven op Instagram. En ja, Famke heeft echte slangen ingeschakeld! ‘Slangen’ is vanaf nu te beluisteren op Spotify. Op de videoclip moeten we nog even wachten, die komt om 14.00 uur online op haar eigen YouTube-kanaal. 

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀