Lifestyle

Ontdek hier de mooiste, lekkerste en gezelligste hotspots van Rotterdam

Ben je toe aan een lekker weekendje weg of wil je gewoon even buiten de deur slapen, eten en gezellige plekjes bezoeken? Dan is Rotterdam always a good idea! Van de mooiste hotels tot de meest fascinerende plekjes, Roffa is de place to be. Of het nu met je moeder, vriendinnen of met vriendjelief is, vervelen is geen optie met de leukste hotspots die wij voor jou verzameld hebben. Neem snel een kijkje!

Voor wie een bezoekje brengt aan Rotterdam of van plan is om dit te doen, zit in dit artikel goed. Speciaal voor jou zetten wij de mooiste, leukste, gezelligste en meest unieke hotspots op een rijtje. Voor wie wil genieten van een heerlijke overnachting midden in de bruisende stad kun je bij The James terecht en voor een heerlijk hapje eten mét unieke ervaring ben je bij Aloha aan het juiste adres. 

View post on Instagram
 

The James
Dit hotel ligt midden in de bruisende stad en is helemaal gericht op het in de watten leggen van haar gasten. Een prachtig hotel met de meest mooie en trendy kamers. Voor de drie sterren die het hotel heeft zien de kamers er meer dan gemiddeld uit. Met een luxe uitstraling en een privé badkamer met regendouche (halleluja!) voel jij je een echt prinsesje. Naast de luxe uitstraling van het hotel en de mooie kamers heeft het hotel zelfs een eigen Food Market die 24/7 geopend is. Love it!

View post on Instagram
 

 

Op Het Dak
Buiten de deur ontbijten? Dan is ‘Op Het Dak’ de meest perfecte plek om lekker wakker te worden met een heerlijk ontbijtje. De naam zegt het al, het ontbijt tentje bevindt zich letterlijk op het dak. Op de zevende verdieping vind je de meest lekkere ontbijtjes én een bloedmooi uitzicht over de hele stad. Te laat voor het ontbijt? Geen probleem, ook voor een uitgebreide lunch kun jij hier terecht. En het meest bijzondere is misschien wel hun eigen dakakker, de grootste van Europa! Alles wat je hier eet en drinkt is puur en vers geplukt.

View post on Instagram
 

 

Aloha
Als je op zoek bent naar een unieke plek om te genieten op het terras of van heerlijke gerechten tijdens het diner, dan ben je bij Aloha gegarandeerd aan het juiste adres. Met een unieke uitstraling en een inspirerende ervaring door hun gasten op avontuurlijke wijze te laten proeven van het eten staat dit plekje bij ons hoog op het lijstje. Leuk om te weten is dat het bijzondere restaurant gevestigd is in het voormalige subtropisch zwembad Tropicana, beetje nostalgie brengt het restaurant dus ook nog met zich mee. Niet te vergeten dat de menukaart er ook nog eens goed uitziet. Yes!

View post on Instagram
 

Markthallen
Wie een bezoekje brengt aan Rotterdam, brengt ook een bezoekje aan de Markthallen. Je kijkt je ogen uit met al dat lekkers om je heen. Heerlijk om lekker relaxt doorheen te wandelen en overal wat te snoepen. De meest bijzondere drankjes en lekkerste wereld gerechtjes vind je hier. Tip: Madam Cocos, met de lekkerste cocosballs die er bestaan. 

View post on Instagram
 

The Suicide Club
Als je boven de achttien bent is een bezoekje aan de suicide club een must do! Een skybar op de achtste verdieping met een adembenemend uitzicht over de stad, vooral ‘s avonds als alle lichtjes aangaan is het een mega mooi plekje om een cocktail te drinken en een beetje te borrelen. Ga je all in? Dan bruist het nachtleven ook hier en is het mogelijk om hier dansjes en drankjes te doen tijdens de leukste feestjes in deze club. 

View post on Instagram
 

Benieuwd naar de lekkerste foodhotspots van Amsterdam? Je vindt ze hier. En als je een bezoekje brengt aan Nijmegen moet je zeker even naar dit artikel kijken.

Beeld: Unsplash