News

Deze unicorn paraplu tovert jouw regenachtige dag om in een topdag

Hoewel we de afgelopen heerlijk hebben genoten van het prachtige lenteweer, leven we natuurlijk niet in Nederland zonder dat er na deze heerlijke dagen weer een flinke plensbui valt. Helaas moesten we vandaag weer geloven aan de regen en voor morgen is er niet heel veel beters voorspeld. Om jouw regenachtige dag toch iets draaglijker te maken hebben wij deze fantastische unicorn paraplu voor jou gevonden.

Unicorn paraplu
Moet je door de regen maar heb je eigenlijk echt geen zin? Na het aanschaffen van deze fantastische unicorn paraplu wel. Jij paradeert vanaf nu met een happy face op regenachtige dagen, want iedereen wordt toch vrolijk van deze unicorn paraplu? Het beste is nog dat deze papraplu er niet alleen super cute uit ziet, maar ook nog eens aan de onderkant LED-lampen bevat waar jij in het donker absoluut de show mee steelt.

unicorn paraplu regen

Wil jij ook rondlopen met een unicorn exemplaar boven je hoofd? De paraplu koop je hier. Helaas is 'ie wel wat aan de prijzige kant voor een paraplu, maar hey, we wonen in Nederland dus het investeren in een paraplu is helemaal niet zo'n heel gek idee (en voor een heel goed excuus).

 

Lees ookDe mooiste verlichting met de Lampenlicht kortingscode

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook