Supertrash komt met hip WK-jurkje

Fashion door Redactie

Het WK wordt dit jaar niet alleen leuk voor de mannen. Dankzij Supertrash hebben de vrouwen er ook iets aan. Het modelabel komt een speciaal WK-jurkje!

Het jurkje, genaamd DutchyDress, werd in opdracht van Bavaria door modemerk Supertrash ontworpen. Het is een jurkje van oranje tricot met rood/wit/blauw koord en is volgens Bavaria 'zo ontworpen dat het iedereen past en iedereen staat'. Het kan op verschillende manieren gedragen worden: als jurkje, als tuniek, met lage hals voor of achter, kort of lang.

-

Bavaria heeft ervoor gekozen voetbalvrouw Sylvie van der Vaart model te laten staan voor het jurkje. Ze is momenteel met haar nieuwe korte kapsel op de campagnefoto’s te zien.

Sylvie vond het leuk aan de campagne mee te werken. ‘Het is een goede zet van Bavaria om ook eens aan de vrouwelijke supporter te denken’, zegt ze. ‘Dit is een goed item om in je koffer te stoppen voor Zuid Afrika. Ook voor in Nederland, als we met de vrouwen voor een groot scherm zitten, vind ik het onwijs leuk om allemaal de DutchyDress aan te doen. Ik ga de DutchyDress straks absoluut dragen.'

De DutchyDress is vanaf vandaag verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) in alle supermarkten, bij aankoop van acht blikken Bavaria 33c.

-

Ik heb er zelf ook al eentje, en ga deze alvast dragen op Koninginnedag, en daarna zeker bij alle WK wedstrijden. Oranje boven!