Fashion

Dit zijn ze: de 7 modetrends van dit najaar die je echt moet hebben

Elk seizoen mogen we weer genieten van de nieuwste trends op het gebied van fashion. Zeker een momentje om naar uit te kijken en stiekem ook weer een hele goede reden om met vriendinnen te gaan shoppen. Voordat je gaat shoppen brengt Girlscene je eerst op de hoogte van de nieuwste items die dit seizoen helemaal trending zijn. Love it! Lees snel verder en misschien is het wel helemaal jouw ding.

1. Dierenprint
Dierenprints maken een comeback dit najaar. De luipaardprint is ontzettend populair en wordt volop gedragen door de fashionista’s. Wat we nu ook veel zien is de nieuwkomer: de slangenprint. We krijgen geen genoeg van deze veelzijdige, drukke en kleurrijke print. Een kledingstuk is gelijk een echte eyecatcher met deze toffe print.

Flare broek met slangenprint, Bershka
| €19,99

2. Heuptas
De heuptassen zijn niet meer weg te denken uit onze kledingkast. Op festivals zagen we vooral heuptassen voorbij komen in kleurrijke Ibiza-stijlen. In het najaar zijn er allerlei nieuwe varianten bijgekomen. Ze zijn er nu in leer, fluweel, suède en de nieuwe trend corduroy. Draag de heuptas om je middel of lekker casual als crossbody tas.

Heuptas met leer effect, Bershka
| €14,99

3. Ruiten
De schotse ruit is eigenlijk nooit uit de mode geweest. Ook dit najaar zijn ze overal te vinden. Elk kledingitem heeft wel een leuke ruitenprint: op jassen, broeken, tassen, blouses en zelfs op schoenen. De ruiten zijn zo populair en niet alleen in onopvallende kleuren. Hoe kleurrijker je ruitenprint is, hoe beter!

Flare broek met ruiten, ASOS
| €38,99

4. Corduroy
Met deze trend duiken we weer in de kast van onze ouders, want de 70’s corduroy-stof is weer hot and happening. Deze stof is met elk mode-item te combineren, van jassen tot een heuptas. Op de redactie zijn we dol op deze print.

Lichtroze jas, Bershka
| €29,99

5. lakleer
De meest dominante stof van dit modeseizoen: lakleer. Jurken, broeken en trenchcoats, we willen alles in het lakleer. Deze stof hoeft niet alleen zwart te zijn. Lakleer is fantastisch in alle kleuren.

Lichtbruin jurkje, Bershka | €39,99

6. Witte laarzen
Toen we vroeger verkleedspelletjes deden met onze barbies waren de hoge witte laarzen al onze favoriet. À la 2019 dragen we ze gewoon lekker zelf. De witte laarsjes zijn al bij veel fashionbloggers gespot en ook wij willen er graag aan geloven . Of het nou hoge witte laarzen zijn of enkellaarsjes: alles kan, zolang het maar wit is.

Lakleren hoge laars influencers collectie, Sacha
| €119,99

7. The Matrixstijl
Zwart en futuristisch, dat is dé look van het najaar. Word een karakter van onze favoriete futuristische film The Matrix met behulp van lange, donkere silhouetten en smalle zonnebrillen. De zonnebril hoef je niet alleen te dragen als bescherming voor de zon, maar is ook gewoon een leuke toevoeging aan je outfit.  Maak de look helemaal af met een leren jas en zwarte laarzen.

Jumpsuit, Bershka
| €49,99

Nu je de perfecte trend voor jezelf hebt gevonden is het tijd om het meest belangrijke accessoire van je look mooi te maken, je haar. Heb je vaak last van vettig haar? Lees hier over de beste tips om van je vette haar af te komen. 

Bron: Vogue.com, Harpersbazaar.com, Whowhatwear.com | Beeld: iStock

Must reads 👀