Gyzlene is het nieuwe gezicht van Zenner!

Beauty door Redactie

En de winnares is… Gyzlene! Afgelopen donderdag zaten veel meiden in spanning te wachten wie er vandoor zou gaan met de meeste ‘likes’. Dit waren niet zomaar likes, maar stemmen voor de titel New Zenner Model 2012!

zenner

Vanaf augustus hebben honderden meiden hun mooiste foto geüpload op de Facebook-pagina van Zenner. Dit om kans te maken op de titel New Zenner Model 2012. Er is heel wat af geliked en de vakjury, bestaande uit haarstylist Aeola, beautyexpert Tom Sebastian en stijlicoon Victoria Koblenko, heeft hieruit drie finalisten geselecteerd die de afgelopen weken de strijd met elkaar zijn aangegaan: Suzanne, Yukali en Gyzlene. Tot op de laatste dag was het een nek-aan-nekrace tussen Yukali en Gyzlene. Maar Zenner-fans hadden besloten: Gyzlene heeft de juiste look en de juiste coupe voor het nieuwe Zenner model 2012! Met 536 likes was deze ladie de grote winnares.

zenner

Gyzlene was erg verrast en kreeg naast een bos fleurige bloemen, een pakket haaraccessoires ook nog eens te horen dat haar modellenfoto de komende maand in de Cosmopolitan zal staan! Gyzlene zal in 2012 Zenner vertegenwoordigen in de film- en fotoshoots. ‘Ik ben dolgelukkig met mijn titel. Ik denk dat ik heb gewonnen omdat ik een universeel gezicht heb. Ik hoop dat veel meiden zich met me kunnen identificeren!’, aldus de winnares.

zenner

Gyzlene is een busy lady! Naast master student in management of change en coach, vindt ze het leuk om anderen positief te beïnvloeden om hun doelen te bereiken en zet zich ook nog in voor haar eigen stichting Share A Smile. De stichting is opgericht uit liefde voor kinderen, kennis en uit het gevoel en de behoefte om onze bevoorrechte positie te delen met anderen. Zenner is erg trots op haar nieuwe model en zal haar ook steunen in haar werk voor Share A Smile.

Gefeliciteerd Gyzlene!

Op wie had jij gestemd?

Door de redactie