Beauty

Dit zijn de lipstick trends van de zomer 2018

Nu het weer lekker weer is, moet je niet alleen je kleding kast omgooien maar ook je make-up stash. Het is weer tijd voor de leuke zomerse lipkleuren. Maar wat zijn dit jaar de echte trends rondom de lipsticks? Dragen we nog steeds fel roze en smeren we het nog buiten de liplijn? De trends veranderen mega snel en daarom hebben wij voor jullie in dit artikel alle lipstick trends op een rij gezet.

lipstick trends zomer 20181. Shiny lipgloss
Hoe meer glans, hoe mooier. Alles mag deze zomer helemaal "shiny" zijn. Niet alleen de gezichtsglitters voor op een festival, maar ook je lippen mogen helemaal glinsteren. Met een mooie glanzende lipgloss in je make-up stash ben jij helemaal klaar voor deze zomer.

lipstick trends zomer 2018Deze lipgloss is verkrijgbaar bij Bol.com voor €9,99.

2. Zachte randjes
De strakke randen met potlood zijn verleden tijd. Deze zomer gaan we voor de ‘faded’ lippen. Vervaag het randje van je lipstick een beetje met je vingers nadat je het hebt aangebracht. 

3. Rood
Zoals Marco Borsato ook zong, is rood vandaag de kleur van jouw lippen. Rood is weer helemaal de lipkleur voor deze zomer. Hieronder zie je een matte, vloeibare lipstick, maar rood is er natuurlijk in alle soorten kleuren en vormen. Of je nou een fel rode of een bordeaux rode lipstick draagt. Alles kan deze zomer

lipstick trends zomer 2018Deze lipstick is verkrijgbaar bij bol.com voor €4,79.

4. Nude
Nude kleuren passen natuurlijk altijd en overal bij. Ook deze zomer houden we van een mooi beige of lichtroze kleur. 

lipstick trends 2018Deze lipstick is verkrijgbaar bij boozyshop.nl voor €3,95.

5. Cupido boogje
Je lippen mooi accentueren met een felle highlighter op je cupido boogje is ook helemaal iets van deze zomer. Gebruik hiervoor een witte highlighter en breng deze met je vinger aan net boven je lip. Hierdoor lijkt het vaak alsof je niet iets vollere lippen hebt.

6. Perzik/ koraal kleuren
Deze aparte roze en oranje kleur zijn super mooi voor op je lippen. Deze lipkleuren combineer je weer makkelijk met de 'faded' trend. Door de lipstick aan te brengen en daarna de randjes van je lippen te vervagen. Bij deze twee kleuren, die je veel gaat zien deze zomer, is dat een hele mooie combinatie. Het is dus zeker van belang om (een van) deze kleuren in je lipstick stash te hebben. 

lipstick trends zomer 2018Deze MAC lipstick is verkrijgbaar bij Douglas voor €19,50. 

7. Metallic
De glitter trend laten we ook terugkomen in de vorm van 'mettalic'. Nadat de mettalic nagellak helemaal een trend was, is deze nu ook in lipstick vorm. Goud, zilver, roze en zelfs rood. In alle kleuren zijn wel mettalic lipsticks verkrijgbaar. Deze kleur is super leuk voor een feest of festival om eens wat anders te dragen dan een standaard matte nude lipstick.

lipstick trends zomer 2018Deze lipstick is verkrijgbaar bij KIKO voor €2,95.

lipstick trends zomer 2018Deze lipgloss is verkrijgbaar bij H&M voor €7,99.

Bron: jan-magazine.nl, independent.uk | Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook