Online beautywalhalla gelanceerd!

Beauty door Redactie

Al eerder hebben jullie kennis kunnen maken met de leuke én betaalbare fashion-deals op 24hourfashiondeal.nl. Elke dag kun je er kleding, tassen en andere accessoires met te gekke kortingen scoren. Vanaf nu hoeven we ook niet meer voor onze beautyproducten de volle mep te betalen dankzij 24hourbeautydeal.nl!

24beautydeal

Wij maken jullie met deze nieuwe website vast en zeker blij! Want in de winkels zijn goede mascara’s, foundations, lipsticks en andere cosmetica altijd best prijzig. Vanaf nu kunnen we beautyproducten van bekende merken kopen met grote kortingen! Op de redactie zijn we nu al helemaal happy met 24hourbeautydeal.nl.

24beauty124beauty124beauty1

Elke dag zijn er weer andere beauty deals. Dus zit er even niets voor je bij? Misschien zit jouw favoriete dagcrème er morgen wel tussen! Aan de tijd boven de producten kun je zien hoelang je nog hebt om de cosmetica van die dag te kopen. Als je een goede make-up deal op de website ziet, wacht dan niet te lang... De tijd tikt gewoon door meiden. Dus voor je het weet is de deal alweer voorbij en heb je je kans gemist!

24BEUATY

Wil jij heel graag een prachtige lipstick van Bourjois, jouw favoriete nagellak van O.P.I. of de mooie oogmake-up van Rimmel voorbij zien komen (met een lief prijsje!) op 24hourbeautydeal? Vergeet dan niet de Facebook-pagina te 'liken'!

Hier word je niet alleen op de hoogte gehouden van de mooiste deals, ook kun je een reactie achterlaten. Handig, want zij gaan daarmee aan de slag zodat jij binnen de kortste keren jouw lievelingsproduct kunt bestellen met een huge discount. We like!

Welk beautyproduct hoop jij te scoren op 24hourbeautydeal?

Door Evi