Lifestyle

Deze video laat zien hoe belangrijk het is om herinneringen te maken met je vriendinnen

Je telefoon staat vol met groepsfoto’s op dat leuke festival en lelijke selfies met je besties. Maar heel eerlijk: hoe vaak kijk je die foto’s écht terug? Je merkt pas hoe dierbaar deze kiekjes zijn als je jouw telefoon kwijtraakt. Zonde! Dankzij foto’s zul je bijzondere momenten nooit meer vergeten. Zangeres Maan weet daar alles van en laat met een emotionele video zien hoe belangrijk herinneringen met vriendinnen zijn… 

Het leven van Maan is in een stroomversnelling geraakt sinds ze het zesde seizoen van The Voice of Holland won. Daardoor vergeet ze soms stil te staan bij herinneringen die ze heeft met haar beste vriendinnen. Maar daar hebben haar girlfiriends een stokje voor gestoken! Haar drie beste vriendinnen verrasten haar in Kroatië om nieuwe herinneringen te maken en oude herinneringen tastbaar te maken. Dat deden ze om hun kiekjes samen af te drukken met een zakformaat fotoprinter.

Ook hebben Maan en haar besties een video gemaakt om hun tripje naar Kroatië nooit meer te vergeten. De video én de geprinte foto’s maken ons ervan bewust hoe belangrijk het is om stil te staan bij de mooie herinneringen die je hebt met jouw vriendinnen. Want deze dierbare momenten blijven té vaak verstopt op onze smartphone. “Door deze foto’s te printen en dichtbij te houden, geplakt op de spiegel in mijn kleedkamer of op het hoesje van mijn telefoon, herinner ik me de mooie momenten met de mensen die ik liefheb, dan krijg ik weer energie voordat ik het podium op ga. Zo heb ik mijn beste vriendinnen altijd een beetje mij me, waar ik ook ben,” aldus Maan.

Bekijk Maan’s video hieronder:

Watch on YouTube

Wil jij ook jouw foto’s printen? Maak kennis met de HP Sprocket Plus: een zakformaat fotoprinter (het zusje HP Sprocket is nog net wat kleiner) en de dunste ter wereld. Met de Sprocket Plus kun je altijd en overal foto’s printen, plakken en delen rechtstreeks vanaf je smartphone. Zo blijven favoriete foto’s niet verstopt op smartphones of social media en maak je het vastleggen en delen van momenten nog specialer. Super leuk voor blijvende herinneringen aan festivals, vakanties en stranddagen! #reinventmemories

De HP Sprocket Plus is verkrijgbaar in het wit met roségouden accenten of in het zwart met zilveren accenten. Bij de Sprocket Plus krijg je een pakket van 10 HP ZINK fotopapieren. Klik hier voor meer informatie over de Sprocket Plus.

*Dit is een samenwerking met HP

Beeld: HP

 

Lees ook: Te gekke prijzen met de Mediamarkt kortingscode

Must reads 👀