Films & Series

Ontmaskerd! Wij denken te weten wie seks hebben in Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS is nog maar net begonnen, maar het programma is nu al het gesprek van de dag. Dat is ook niet gek met een gloednieuw onderdeel dat het drama nóg meer aanwakkert en verrassingsbezoekjes van onder andere verleider Alex. Maar de grote vraag blijft: wie duiken er met elkaar in bed? Het leek er even op dat Donny zich liet verleiden tot een avontuurtje, maar het blijkt nu iemand anders te zijn…

Het petje naast het bed waar de vrijpartij plaatsvindt is dé grote aanwijzing. In de previews is te zien dat Donny een petje draagt, dus hij werd al gauw verdachte. Maar nu verleider Alex weer in het spel is, denken we wat anders. Oplettende kijkers hebben namelijk gezien dat Alex een soortgelijk petje draagt. 

Bovendien is het heel goed mogelijk dat Rosanna haar Niels bedriegt met Alex. Dat is namelijk al eens gebeurd toen het koppel meedeed aan de ultieme relatietest. Het lijkt er dus sterk op dat Rosanna wéér voor de charmes van de spierbundel is gevallen. De ultieme Temptation Island-roddelkoningin Michella Kox heeft het bewijs even voor ons verzameld. Aha, wij weten genoeg!

Beeld: iStock

Must reads 👀